Tak tentokrat Vam hodim sem ja navod na posledny eventik od nasich GM, ktore sa nesie v hesle "Rozpravky ozivaju"
V tomto pribehu sa mozte vybrat dvoma smermi a to bud :
1) Pomoct kralovnej zabit snehurku

(odmena : expy, Pink Drooping Cat a 5x regeneration potion)
2) Dat sa na stranu dobra a pomoct Snehurke

(odmena : expy, Baby chick a 5x regeneration potion)
V tejto casti sa vyberieme cestou zla. Budeme na to potrebovat
1x awakening potion, 1x empty bottle, 10x poison spore a 1x black cat doll1) Tak ako prve sa vyberieme za rozpravkovym deduskom nech sa vybierieme akymkolvek smerom.
2) Potom nastivime kralovnu, ktora sa nachadza v nasom milovanom meste Geffen , v geffenskej vezi.

3)Odtial vas portne ku Snehurke a myslivcom. Na koho kliknete tou cestou sa vyberete. My si klikneme na myslivca a potom sa vratime za kralovnou.

4)Ta nas posle za kovacom Iscilliosom ktory nam ma dat hreben ktorym chceme zabit Snehurku, ale on za to nieco bude chciet. A to svojho milovaneho medvedika. Tak hor sa do mine coal.

5)Hned na zaciatku najdeme osobu ktora ma kovacovho medu ale chce ho za nieco vymenit a to za Black Cat Doll. Ked mu to donesiete tak vam da maca.

6) Vratte sa za kovacom dostanete hreben. Chodte za kralovnou. Ta vas posle za alchimistom do Aldebaranu aby ho otravil. Takze smer alchimisti v Aldebaranu. (tuna pozor aby ste mu dobre odpovedali a to na pocet ktorych je 10)

7) Vratte sa za kralovnou. Plan s hrebenom nevyjde tak vas posle za jej znamou zahradnickou do prontery kvoli jablku. Takze smer Prontera zapad a tam si pokecajte so Silvi a pockajte si kym vam nepadne jablcko.

8) Chodte za kralovnou. Za vasu pracu dostanete expy a drooping cat.
9) Nastivte stareho dedka a porozpravajte mu co ste zazili a dostanete 5x Regeneration potion co je aj prakticke.
A to je asi aj vsetko. Dakujem za pomoc pri plneni Huntikovy a druha cast bude mozno vecer.