The Brotherhood

Právě je 02 kvě 2026 12:09

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 78 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Aliance
OdeslatNapsal: 17 pro 2008 18:42 
Post Hunter

No ohledně Plinka můžu mluvit z vlastní zkušenosti protože s guildou Kingdom of Heaven jsme s nima alianci už měli a zrušili jsme jich po dvojích GW. A to nás chodilo na GW asi 6 a přesto jsme se rozhodli že je to lepší než jít s LoL. Takže mohu doporučit jen jedno Nebrat!!!

EDIT: Jinak chcu upozornit, že kdyby nebyli někteří blbí a krotili se v GW topicu tak jsme mohli většinu PT pobrat k nám a pandám.

Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  

OdeslatNapsal: 17 pro 2008 18:47 
Post Hunter

Jsem proti LoL, at uz jakymkoli zpusobem.

Presneji LoL jako celek. Nekteri lidi tam muzou byt klidne fajn.

Once upon a time there was...
t-W-in - Sniper - 95
Lyra - High Priestka - 99
Manson - Assassin Cross - 95
Na GW za miláčka Aviel (Diky Lawrenovi)

"You should know by now, any attacks that aren't "Gfist" or "acid Bomb" or at least prefixed with "EDP" are not worth doing."

Naposledy upravil t-W-in dne 17 pro 2008 18:55, celkově upraveno 1

OdeslatNapsal: 17 pro 2008 18:47 
Ungoliant

Seznatme se, Plinko...

OdeslatNapsal: 17 pro 2008 18:48 
Post Hunter

sakra ze mi to dalo praci nez sem prisel na to,ze mi tam chyby zavorka a ukonceni citace v tom mim predchozim postu :laugh:
co mi psal Rayden:
[18:34:10] Rayden píše: já bych plínkovi navrhl to pohlcení, podle mě nemají šanci se uchytit
[18:34:34] Rayden píše: všechny novější guildy stojí na lidech ze starých rozpadlých guild
[18:35:01] Rayden píše: tihle už podle mě žádný takový neseženou

a ja nemam o moc jiny nazor,proste ta gilda dopadne jako jakakoliv jina gilda na serveru,pokad ji nepohltime my tak to dopadne tak,ze to ti lidi znechuti a pujdou na jinej server nebo uplne prestanou,ztaim sem Plinkovi nic nepsal,pockam az co na to i ostatni lide a jak se na to vyjadri nas posthunter a vsudyradce clovek Keruack :biggrin: :tongue: a i ostatni lide
sakra,tak Keru se vyjadril driv,nez sem tenhle post dopsal,to je tezky kdyz cloveku furt pisou na icq a volaj lidi pak napsat nakej post driv nez Keru :laugh:

Obrázek

OdeslatNapsal: 17 pro 2008 19:10 
Administrátor

SaaFelix píše:
EDIT: Jinak chcu upozornit, že kdyby nebyli někteří blbí a krotili se v GW topicu tak jsme mohli většinu PT pobrat k nám a pandám.

Pokud vím, tak jim nadávali pandy.

OdeslatNapsal: 17 pro 2008 19:34 
Post Hunter

Kotel píše:
Pokud vím, tak jim nadávali pandy.

A koho asi myslíš že jsem tím postem myslel? Bohužel to lidi berou tak že My=Pandy

OdeslatNapsal: 17 pro 2008 19:54 
Post Hunter

Tak sem mluvil o tom s Plinkem a rikal,ze proste na naky rozdelovani mame zapomenout,ze k Pandam nechce,ze snima nechec mit nic spolecnyho,kdyz jsem mu rek,ze by vsichni u Pand bejt nemuseli,ze by sel treba i nekdo knam,tak proste ne.Napsal sem mu co mi rkal Rayden stim,ze uz takovyhle gildy se nikde nechytaj a ze jejich hlavni problem je ten,ze nema v gilde lidi s poradnym lvle,equipem a zkusenostma a ze by se to u nas vsechno doucili doposhaneli atd. a on mi na to napsal no nic,nejak stim budeme bojovat...to by me zajimalo co asi tak vymyslej.Kdyz to nevymysleli do ted,uz to nevymslej vubec a jestli si mysli,ze tuhle gildu nako zachrani tim ze da ali s nekym silnejsim,tak se plete,pac uz tady nikdo takovej neni :biggrin:

Obrázek

OdeslatNapsal: 17 pro 2008 19:56 
Post Hunter

Seva píše:
pac uz tady nikdo takovej neni :biggrin:

Shokei jsou volní

OdeslatNapsal: 17 pro 2008 20:01 
Post Hunter

Keru tak tohle je nejlepsi vtip kerej sem videl :thumbup: pochybuju o tom,ze Shokei naberou takovyhle lamy jako jsou LoL,ti ali s LS nezrusi ani kdyby to byly jedine dve gildy na serveru a meli proti sobe bojovat

Obrázek

OdeslatNapsal: 17 pro 2008 22:04 
Korvetní Kapitán

Dat ali s nima misto Pand je blbost, to by bylo z blata do jeste vetsiho blata...

...ale muzem leavnout ali s pandama a dat ali se Shokei a Pandy s LoL a pak muzem 3x tydne psat v GW topicu, jaci jsme borci. CO vy na to?

R.I.P.
Alesar - Profa ve službách jejího Veličenstva (... s neschopností zabíjet)
Alesar-SinX
Aschell-Profa lvl 99 (takovy Belga od TB, cekatel na dalsi moznost prestupu) -> už dočekal... :-(

TiTaN ve sluzbach TB

OdeslatNapsal: 18 pro 2008 02:21 
Ungoliant

Alesar píše:

...ale muzem leavnout ali s pandama a dat ali se Shokei a Pandy s LoL a pak muzem 3x tydne psat v GW topicu, jaci jsme borci. CO vy na to?

imho lepsi nez prestat chodit na SE a nemit z nich totalne nic :)

ale za stavajici situace budou shokei na vsechny asi srat z vysoka, nebudou se nejspise chtit pripravit alespon o potencionalni boje...

OdeslatNapsal: 18 pro 2008 02:48 
Post Hunter

Hlavne by se melo rozhodnout jestli jsou tedy GW nasi prioritou nebo ne. Mame asi pulku clenu, kteri na GW pravidelne dochazeji a dokonce i takove, kteri jsou ochotni utratit za GW miliony (jako ja). A pak ty, ktere GW moc nebavi a radeji hraji PvM nebo proste jen pokecaji a urcite jim to nemam za zle (a ani nemuzu). Takove to placani co obcas predvadime nekdy nebavi ani me, a to je co rict! _POKUD_ bychom dali ali s Shokei, prip. DML, bylo by od nas nejspise vyzadovano vetsi GW nasazeni. A to si myslim neni v nasem usporadani gildy mozne.
Ali s LoL by byl urcite krok zpet. Cozpak jste je nevideli kdyz na nas utocili? Mozna jsem kruty, ale nechci mit za alianci gildu ve ktere pulka lidi vychcipa na Firewall a navic jejich GuM (reprezentant gildy) ma IQ pohybujici se okolo bodu mrazu a neumi se chovat.
Nevadilo by mi byt v nejsilnejsi alianci na serveru, ale cena za to je proste moc vysoka..

Psano s notnym mozstvim alkoholu v krvi, tak doufam ze neplacam moc velke kraviny :)
Btw. Projekt za plny pocet bodu! :-D

Once upon a time there was...
t-W-in - Sniper - 95
Lyra - High Priestka - 99
Manson - Assassin Cross - 95
Na GW za miláčka Aviel (Diky Lawrenovi)

"You should know by now, any attacks that aren't "Gfist" or "acid Bomb" or at least prefixed with "EDP" are not worth doing."

OdeslatNapsal: 18 pro 2008 10:53 
Administrátor

Budu se v tomhle sice opakovat, ale radeji Shokei nez DML. Dobre, poopravim, Shokei pokud mozno bez zbytku LS. Kdyz uz tu tak diskutujeme jakou ali misto Pand, tak me napada otazka.. to by vam Pandatek nebylo lito? Ikdyz ano, nabrat 4-5 by se dalo. Ale oni se rozdelovat nebudou.. leda ze by se ta druha pulka odebrala k ali.. no to je jen fikce..

Jake jsou moznosti?
Shokei+TB vs Pandy+DML
TB+DML vs Pandy+Shokei
Vzdy mi prijde silnejsi ta strana kde jsou Shokei :-D Ale tak uz to bude, s timhle nastavenim podminek na serveru.. vzdy uz bude nekdo silnejsi. Ten stav jaky je ted je vlastne v poradku. Takhle si vetsina serveru podobu SE odhlasovala. Jsou 3 hrady na v podstate 2 strany a jsou to hrady pro 200 lidi a ne 40.. server je ready na 3+1 obych hrady cely tyden a budem radi, ze se nebudem muset hledat.

Ten GuMa od LoL.. mam dojem, ze neni.. uplne v poradku. Lip by se jednalo s nakladanejma okurkama. Lidi od nich nechci soudit, ale rekl bych ze maji potovaci reflex "v cervenym zmacknu pot a kdyz to nepomuze, tak to neslo".

Profil Poslat soukromou zprávu  

OdeslatNapsal: 18 pro 2008 12:58 
Ghostring

Racek píše:
Jake jsou moznosti?
Shokei+TB vs Pandy+DML
TB+DML vs Pandy+Shokei

DML maju ali a myslim si ze FiH su momentalne silnejsi nez pandy... a pokial viem su s ali spokojny aj oni aj forgedi

OdeslatNapsal: 18 pro 2008 13:02 
Post Hunter

Já si teda nevšiml že by se teď probírala nějaká výměna Pand:D Akorát se tu probírala for fun nabídka od LoL:D
Já mám pandy rád pokud jsou na jiném VT a mají vlastní stringy. Takže bych řekl, že je to teď celkem bezpředmětné. Ale zase na druhou stranu by mi netrhalo žíly ani to kdyby Pandy nebyly (ja říkal 5p00kymu že neměl být srab a měl to smazat.)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 78 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina