Musím sa ho zastať. Približne viem ako sa cíti a tak ti nato poviem Adios amigos a uži si slobody od tejto pakariny.
Dark ma prosil nech ho od toho neprehováram tak by som o to poprosil aj vás je to jeho rozhodnutie o ktorom vie už dlho a je si istý že už hrať nechce (Dokonca som si tým istý aj ja).
Spočiatku keď mi to oznámil cítil som sa naprd nechcel som si pripustiť že by to Dark spravil ale časom som pochopil že on to naozaj chce.
Či chceme či nie čaká to tak či tak každého a môžem iba dúfať že o pár rokov budeme aj bez RO stále v kontakte.
Nikoho tu nemôžeme držať proti jeho vôli holt niektorý vtáci majú príliš pestré perie a uletia za "slobodou" a nám za nimi bude smutno, ale recept nato je aspoň ako taký icq,vt,forum a na chaty a srazy bude chodiť
Koniec koncov je to iba hra... Mne je jedno že máme málo aktívnych paladinov mne natom vadí to že sním budem menej v kontakte.
Mne nejde o hru už dlho Ševíku tak ver že ste mi nič nerozmluvili som proste iba mäkký aby som to spravil pretože by som bol menej času svami a to mi vadí preto som stále tu. Neviem a nechcem si to totiž predstaviť.
Snáď význam tochto postu aspoň niekto pochopí niesom totiž dobrý rečník.
GL Darku a nemysli si že sa ma tak ľahko zbavíš