The Brotherhood

Právě je 02 kvě 2026 05:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 101 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Končím s RO
OdeslatNapsal: 05 lis 2008 17:06 
Poring

Ahoj z různých důvodů končím s ROčkem. Ste super gilda, budete mi chybět... čau

? Dark Warrior ?
? Medrik ?

Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  

Předmět příspěvku: Re: Končím s RO
OdeslatNapsal: 05 lis 2008 17:45 
Nightmare

ou :/
tj mi lito.. HP neni nikdy dost. mej se a zase se nekdy ukaz :smile:

OdeslatNapsal: 05 lis 2008 18:47 
Administrátor

Škoda, ochotný HP se bude shánět zas o něco hůř :sad: .

Tak teda hodně štěstí IRL.

OdeslatNapsal: 11 lis 2008 11:50 
Ungoliant

Vela stastia IRL :wink:

OdeslatNapsal: 11 lis 2008 15:51 
Rideword

Beee :sadbay: :sadbay: to niee ty si bol citit na gw :)
anyway drz sa aj dalej a tvoje itemy mi kludne posli postou :laugh:

OdeslatNapsal: 01 pro 2008 11:30 
Evil Overlord

Tak je to tu, kafra vypita, linker ma celkem full equip a co sem chtel poskladat tak uz mam.

Takze konec. Urcite mi budete celkem chybet, ale v posledni dobe to hraju jen kvuli nekterym lidem, ono sedet 70% casu v geffenu a 20% casu pobihat v pvp cloveka omrzi. Proste uz me to nebavi jako pred nejakou dobou. S myslenkou skoncit si pohravam uz asi od prazdnin, ale rozhodl sem se asi tak pred mesicem. Trochu me stve, ze vas opoustim zrovna ted, kdyz se vam hodi kazda pomocna ruka, ale rozdol sem se uz driv, kdy dojdou zasoby byla jen otazka casu.

Tak se teda mejte a treba se sejdem zase u jine MMORPG, caues. :bay:

Momentalne hraju hru Real Life. Sbirani itemu je narocnejsi, achievementy slozite, ve hre je spousta poplatku a mas jen jeden zivot. Ale hraje ji spousta lidi a ta grafika a herni moznosti ... paradni.

OdeslatNapsal: 01 pro 2008 11:34 
Post Hunter

Pockej pockej pockej,vis kolikrat ja sem si uz tohle taky rikal a pak sem si zase na druhou stranu rek,ze bych jim to nemoh udelat,takovou dobu tady snima sem a pak najednou tohle...Huntikovi sme to taky rozmluvili,tak se nedelej a pod zaes hrat,zacni hrat jinej char a tim nebudes furt sedet v tom gefu,jak si psal... :cry:

Obrázek

OdeslatNapsal: 01 pro 2008 11:59 
Post Hunter

:mellow:
Ani nevim co napsat. Je to hrozna skoda..
Proc alespon nezkusis hrat za neco jineho, co neni az tak zavislé na parte? A nikdo nerika, ze musis cely den v tom Geffenu sedet. Konec je preci az moc prehnane rozhodnuti. Neni nutne byt online 24/7, staci proste nekdy prijit, na zavolani na ICQ..
Nebo alespon na ty GW. Ty finance preci nejsou zas tak hrozne, ty poty ti muzu klidne nakoupit :wink:

Verim, ze si to jeste rozmyslis a tak nerikam definitivni sbohem. :happy:

Once upon a time there was...
t-W-in - Sniper - 95
Lyra - High Priestka - 99
Manson - Assassin Cross - 95
Na GW za miláčka Aviel (Diky Lawrenovi)

"You should know by now, any attacks that aren't "Gfist" or "acid Bomb" or at least prefixed with "EDP" are not worth doing."

OdeslatNapsal: 01 pro 2008 12:37 
Alfa Samička

Musím sa ho zastať. Približne viem ako sa cíti a tak ti nato poviem Adios amigos a uži si slobody od tejto pakariny.
Dark ma prosil nech ho od toho neprehováram tak by som o to poprosil aj vás je to jeho rozhodnutie o ktorom vie už dlho a je si istý že už hrať nechce (Dokonca som si tým istý aj ja).
Spočiatku keď mi to oznámil cítil som sa naprd nechcel som si pripustiť že by to Dark spravil ale časom som pochopil že on to naozaj chce.
Či chceme či nie čaká to tak či tak každého a môžem iba dúfať že o pár rokov budeme aj bez RO stále v kontakte.
Nikoho tu nemôžeme držať proti jeho vôli holt niektorý vtáci majú príliš pestré perie a uletia za "slobodou" a nám za nimi bude smutno, ale recept nato je aspoň ako taký icq,vt,forum a na chaty a srazy bude chodiť :smile:
Koniec koncov je to iba hra... Mne je jedno že máme málo aktívnych paladinov mne natom vadí to že sním budem menej v kontakte.
Mne nejde o hru už dlho Ševíku tak ver že ste mi nič nerozmluvili som proste iba mäkký aby som to spravil pretože by som bol menej času svami a to mi vadí preto som stále tu. Neviem a nechcem si to totiž predstaviť.
Snáď význam tochto postu aspoň niekto pochopí niesom totiž dobrý rečník.
GL Darku a nemysli si že sa ma tak ľahko zbavíš :tongue:

OdeslatNapsal: 01 pro 2008 12:50 
Post Hunter

kdyz se to ma vsechno teda takhle tak nci lepsiho nez sbohem a satecek ti dat nemuzu a slib ze se ti o toho palocha budu starat,pokad mam na nej acc teda jen ja :sadbay: :sadbay: :sadbay: :sadbay: :cry:

Obrázek

OdeslatNapsal: 01 pro 2008 12:55 
Ghostring

dekuju za vsechno co si pro mne udelal a za hezky chvile:) , nekdy prijed na sraz , mej se caw

OdeslatNapsal: 01 pro 2008 13:53 
Thanatos Phantom

Sakra to vůbec není dobré.
Dark je jeden z lidí které považuji za TB. To je v mích očích skupina na kterou se dá spolehnout a proto je to škoda. Patří do mé „internetové rodiny“.
RO je stará hra. Svým způsobem se dá říci, je čas jít dál, ale ono nic jiného nevidím. Mě se tady ta grafika a zpracování strašně líbí, že je právě taková kreslená. Že tu není krev atd. Možná jsou i jiné podobné. Já vlastně nevím o nic jsem se nezajímal a že Warhammer nejsou roboti, jak jsem se domníval, jsem zjistil až když Kotel dal teď ten odkaz. Rozpoutává se tím diskuze určená spíše na vás. Chceme stále RO a nebo se tu najde více takových kteří tu jsou kvůli ostatním a hra je vlastně již nebaví? Pokud ano. Pokud máte čas na to být u PC a stejně by jste něco hráli není od věci se o tom dohodnout. Mě se od RO nechce!! Na druhou stranu budeme li se trousit jeden za druhým pryč (nemám to nikomu za zlé jen to zmiňuji) tak je to také na prd. Otázka je zda přechod na něco jiného by vedl k lepšímu a dal by se tam využít ten potenciál co TB mají a nebo by to k ničemu nevedlo. Začali li bychom jinde víceméně najednou bylo by to lepší. Určitě by to však znamenalo ztráty. Nikdy nepůjdeme všichni na stejnou hru. Pro někoho jsou překážka finance (placené hry) pro někoho (já) angličtina, pro někoho slabé PC. Na druhou stranu CzechRO je již celkem stabilní server. Má určitě velké problémy, ale nemyslím si, že by úplně krachoval. Poslední dobou často zmiňovaný Warhammer je nová věc. Bude ji i za rok někdo hrát? Bude server co je teď i za rok fungovat? Je tu moc otázek a málo možných odpovědí.
Poslední věcí je i to, že vůbec nevím zda to mám řešit já. Já ve svém herním důchodu u RO asi klidně dokážu dožít. Na začátku jsem psal, že Dark patří do internetové rodiny. Mě za pár měsíců čeká přírůstek do rodiny vlastní a zda a co budu stíhat a hrát poté, to vůbec netuším.

OdeslatNapsal: 01 pro 2008 13:59 
Post Hunter

Rusliku grat k prirustku do rodiny.Uz sme se o tom s huntikem taky bavili,jestli by nebylo treba lepsi jako celek prejit na nejakou jinou online hru,ale uplne odlisnou nez je RO...

Obrázek

OdeslatNapsal: 01 pro 2008 14:07 
Alfa Samička

Russllíku tieto otázky si furt pokladám. Bude niečo stabilné?, má to význam?,kde a ako začať hladať ?... atď všetko čo si povedal, ale odpoveď je tu:
Straty....Ja chcem aby sme boli spolu a keď znamená RO byť spolu budiš pretože inak by ma ani iná hra nebavila takže to by bolo i tak naprd.
A keď raz czro skončí potom budeme uvažovať kde inde budeme a ako som už napísal dúfam že to potom pôjde.

<OT> Už sme sa o prírastku bavili, že by bolo na čase a teraz prišlo to moje srdečne gratulujem :smile: <OT>

Naposledy upravil Huntic dne 01 pro 2008 14:20, celkově upraveno 2

OdeslatNapsal: 01 pro 2008 14:17 
Post Hunter

Russell B píše:

1. Gratujulu (klucina ci holka?)
2. Jak uz jsem rikal, pro me bud RO nebo nic

Je mi lito, ze tolik starych znamych konci nebo o tom uvazuje :sad:
Proc "neskoncite" alespon tak jako Alesar? Pochybuju, ze se ta hra nekomu primo zhnusi, ze uz ji nikdy nezapne..
Nevim proc, ale me to stale bavi. Zvysovat si levely, sbirat veci, chodit na vypravy, bojovat na GW nebo jen tak pokecat v Geffu.. Asi jsem jeste porad hrave dite a Vy mi dospivate :happy:
Doufam tedy, ze uz je s tim koncenim na nejakou dobu konec. Nejsem si jist jesli sezeneme tak prijemne nove osazenstvo..

Once upon a time there was...
t-W-in - Sniper - 95
Lyra - High Priestka - 99
Manson - Assassin Cross - 95
Na GW za miláčka Aviel (Diky Lawrenovi)

"You should know by now, any attacks that aren't "Gfist" or "acid Bomb" or at least prefixed with "EDP" are not worth doing."

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 101 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina