Někoho možná může zajímat jak daná situace dopadla, tak zde ještě něco dopíšu.
Cibi FB nabízel opravdu 3bitovi a to za 20M!! Sdělil mu i info, že jde o „trochu problémové zboží“ ale situaci mu rozhodně nepopsal tak jak ji vidí TB.
3Bit řekl, že 20 je moc a dohodli se na 16,5M jak asi i víte. Oslovil jsem 3Bita a popsal mu „nestraně“ jak to vidím já. Zároveň jsem ho požádal, zda by FB neprodal nám zpět. Byl celkem překvapen a trochu i nahlodán. Do prodeje se mu nechtělo, protože ji sháněl 3 měsíce ale nabídli mi za slušných podmínek +6FB. Proto jsem psal i včera v chatu, že bych +6 sehnal.
Než na obchod došlo Pablo náhodou sehnal jinou +7 takže to již nemělo smysl. Cibiho přijali Pandy kde se údajně Spooky vyjádřil, že jsme divní, když za takovou BLBOST někoho vyhodíme.
Píšu to sem ze dvou důvodů. Abych vysvětlil včerejší nevyjádření se k tomu kde bych +6 sehnal a za druhé aby si každý mohl uvědomit, jaký rozdíl je mezi tím jak jednají a co ctí lidi u TB a některými jinými gildami. Je to i příklad pro ostatní třeba i nové členy. Dokud tu budou lidi jako Rayden, Huntík, Racek, Dark, Alesar, Kotel, Seva, Twin, nehrající Keru

a mnozí další, bude jedno jestli jsme TOP GW gilda nebo ne, ale budeme se sem těšit a budeme chodit. Pokud si budeme dělat takové naschvály jako byl tento nemá smysl tady takové lidi mít a pro mě a asi i pro mnohé z vás mezi nimi být.