O tom, že se jde se nevědělo a nic se neplánovalo a proto tě ani nikdo nemohl upozornit.
Prostě Medrik dal 99 a Kotel se šel mrknou na Valkyrii.
Celá akce byla dost živelná a než jsme se rozhejbali tak už na ní byly DML. Pokud vím tak Ondra ti odpovídal, že máš vzít oba linkery, bohužel v tom chaosu jsme nevěděli co je náš char a co DML a protože byl málokdo na svým charu v guildě a na VT toho linkera nikdo neznal tak se prostě neressnul

.
Pak už bylo jasný, že DML to mají pod kontrolou a mi máme prd tak jsme tam jsme akorát očumovaly. To, že Medrik dostal MVP a aji lootprotect jsme nečekaly takže nastala takováto nepříjemná situace. Ve skutečnosti by se asi mnozí cítily líp, kdyby to sebrali DML, protože od nás si ten loot nezaslouží nikdo.
Jinak co se obecně týče lootu u MVP, tak jsem doufal, že princip já jsem to sebral tak si to mnůžu nechat jsme už opustily. Bylo nás tam dost a dost lidí toho dělá hodně pro guildu. V první řadě by to mělo patřit partě co tam šla a nasazovala tam svoje procenta/gemy/poty/čas a to prosím bez rozdílu jestli je to člověk co to tankuje,zabíjí nebo jenom zezadu boostuje; potřeba jsou všichni. Pak se to může jako parta dohodnou co s tím.