The Brotherhood

Právě je 02 kvě 2026 14:29

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: WoE: SE - informace
OdeslatNapsal: 19 bře 2008 23:20 
Administrátor

Informace z Czechro fora:

Citace:
nevim zda je dobre vam radit :o) ale u kazde brany je panel na ktery staci kliknout (GMko) a pak tam vlozi itemy co chce a branu zacne opravovat.
pak az opravi vsechny 3 brany, muzes opravit male emperka, po jejich opraveni mas pred prvni barierou nesmrtelnou zed... kterou neznici dokud jsou male emperka :o)

jedna brana je v area1, druha ve dvojce a treti pred empem :o) proste tam jsou :o) nakonec sme vybudovali kompletni obranu takze to de :o)

kazdva vlajka po hradu portuje do centralni mistnosti je hned u empka, jsou tam vlajky co portuji na 10 skupin mist, z leva to vbylo misto s malym empem 1a 2 a pak postupne na mista od vchodu do hradu mezi jendotlive body mezi branama. az po posledni vlajku co vede do spolecenske mistnosti.
docela se to da rychle naucit, otazkou je zda je to ve vsech hradech podle stejne logiky :o)

Citace:
1. Zjistis si u generala stav obrany hradu. Pokud je hrad dobyty a vsechny brany jsou znicene, objevi se neco jako "Barrier 1: repairing, Barrier 2: destroyed" atd.
2. prvni se musi opravit posledni brana pred empe. Kliknes na ovladaci panel nekde ve stene u byvale brany a zacnes vkladat veci, jak ti to diktuje (strida se trunk, oridecon, emveretarcon a steel)
3. Po cca 15 odklikanich se brana opravi. Pokud se spletes, musis znova, ale matros to nevezme.
4. Jakmile jsou vsechny bariery v provozu, muzes v gate housech opravit pomoci elunia, orideconu, stone, a tri druhu gemu guardian stony. Postup je stejny jako u barier, akorat tam blikaji svetla ruznych barev.
5. Po aktivovani guardian stonu zacne v predni casti hradu neskutecny masakr skupinkou guardianu, a bariery nepujdou znicit, dokud stoji kameni (cca 115k hp na investu 1, jdou lecit healem a pokryje je 1 sw).

Citace:
Schéma hradu (checkpoint = guardian stone)
Obrázek
Trošku shrnu co napsal už Rico.

Při dobytí hradu jsou pryč guardi, checkpointy i barikády. GM nejdřív musí opravit barikádu nejblíže k emperium (kecání s npc, dodáváni určitého matroše, trvá 1-2 minuty). Pak může opravit prostřední barikádu (stejný proces), pak může opravit nejvzdálenější (od emperka) barikádu. Když všechny tři barikády stojí, může opravit checkpointy, což jsou malé emperia (=guardian stone, 115k hp) na obou stranách před první barierou (pro utočníky první) a pak je teprve možnost přivolávat guardiny (cca 2k dmg, 190 aspd, close range).

Potřebné suroviny na opravy:

Citace:
* 30 Trunk
* 10 Steel
* 10 Emvertarcon
* 5 Oridecon

* 30 Stone
* 1 Oridecon
* 1 Elunium
* 5 Blue Gemstone
* 5 Red Gemstone
* 5 Yellow Gemstone

Nove hraje velkou roli GuMa gildy. Radej bych tam ted videl 99 vit paladina nez 99 int wiznu, ale co uz :smile:

U nas je otevrenych 6 hradu. (dle meho pocet, ktery by slusel i starym GW) Predpokladam nejaky system rotace.

Budou potreba shanet suroviny - hlavne trunky a steely.

Dobra zprava: WoE:SE ma jen jeden warp, k tomu na naprosto idiotskem miste.
Jeste lepsi zprava: Nebudu muset hrat to trapne CP :biggrin:

Tak se panove ukazte, kdo zvladnete nejaky ten dazzler prez zed, az budete hazet nefungujici superint SG na brany.

Myslim, ze branici gilda ma velkou vyhodu oproti starym WoE - guardiany, mnoho casu a novych sanci zbavit se utocniku, pokud ma hrad postaveny, je nove mnohem vetsi duraz na kazen, dobre informovani-se kde se co deje (hrady nejsou zdaleka tak linearni), veleni ma spoustu prace navic s premyslenim, co udela nepritel, kdyz se pujde sem misto tam... opravdu mnoho moznych taktickych situaci, takze bude dulezita samostatnost jak jednotlivcu, tak osamocenych skupinek, hlidek.. pozna se lepe, kdo to umi a kdo jen cumi. Slozitejsi podminky zvetsi rozdily mezi dobrou a spatnou gildou. God save our souls.

2* tydne stare, 1* nove? Jsem vazne zvedav :droll:

Naposledy upravil Racek dne 20 bře 2008 17:31, celkově upraveno 5

Profil Poslat soukromou zprávu  

Předmět příspěvku: Re: WoE: SE - informace
OdeslatNapsal: 19 bře 2008 23:23 
Ghostring

Doddler

Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  

OdeslatNapsal: 20 bře 2008 00:07 
Post Hunter

Podle Doddlera jsem to uz studoval pred par dny. Je to tam dobre popsane, jen se tam nerika jedna vec co by me zajimala: Za jak dlouho se respawne guardian po zabiti? Nevi naahodou nekdo?
Jinak ty nove GW jsou super, konecne to bude chtit zapojit i mozek. Taktika, informace, rychle presuny to bude klic! :twisted:

Once upon a time there was...
t-W-in - Sniper - 95
Lyra - High Priestka - 99
Manson - Assassin Cross - 95
Na GW za miláčka Aviel (Diky Lawrenovi)

"You should know by now, any attacks that aren't "Gfist" or "acid Bomb" or at least prefixed with "EDP" are not worth doing."

OdeslatNapsal: 20 bře 2008 06:57 
Post Hunter

t-W-in píše:
Podle Doddlera jsem to uz studoval pred par dny. Je to tam dobre popsane, jen se tam nerika jedna vec co by me zajimala: Za jak dlouho se respawne guardian po zabiti? Nevi naahodou nekdo?
Jinak ty nove GW jsou super, konecne to bude chtit zapojit i mozek. Taktika, informace, rychle presuny to bude klic! :twisted:

Co jsem slysel tak instantne dokud nesundas stone

OdeslatNapsal: 20 bře 2008 09:07 
Thanatos Phantom

Bude to určitě mazec. Bude velký důraz na GM.
Než se naučím hrady chvilku to potrvá, ale jsem rád, že alespoň využiji zásoby Trunků co mám. Pár tisíc jich bylo. Snad jsem je neprodal. :smile:

OdeslatNapsal: 20 bře 2008 09:28 
Administrátor

Russell B píše:
Bude to určitě mazec. Bude velký důraz na GM.
Než se naučím hrady chvilku to potrvá, ale jsem rád, že alespoň využiji zásoby Trunků co mám. Pár tisíc jich bylo. Snad jsem je neprodal. :smile:

:yay:
:thumbup:

SaaFelix píše:
Co jsem slysel tak instantne dokud nesundas stone

Ja slysel "po urcitem case" .. no nevim. Otazka je, jestli se jich neda zbavit treba sleepem.. kazdopadne champ v MS, Profa v SW spamu a BM, libovolne okorenene guardem od sacri by to melo resit. Na oficialech, kde je treba 200 lidi na jedne obrazovce se nejaci guardi uz ztrati, u nas v bojich 20 vs 20 budou hrat daleko vetsi ulohu.

OdeslatNapsal: 20 bře 2008 09:58 
Deviling

Racek píše:
Ja slysel "po urcitem case" .. no nevim.

co sem napsal beru zpet --> Any killed guardians will be replaced after a period of time.
je to z dodlera,takze by to mohlo i platit:)

edit.

OdeslatNapsal: 20 bře 2008 13:47 
Administrátor

Naklikávání těch věcí není jen tak.
Musí se to číst a podle hlášek(podle barev u Guardian stonu) vkládat ty 1-2 minuty postupně suroviny vpodstatě bezbranej a když po tobě někdo jde tak to neobnovíš ani kdybys měl 200vit. To musí prostě zbytek guildy vždycky zabezpečit aby byl klid.

Jinak Barikády obnovuje pouze GM, ale Guardian stony může obnovit kdokoliv z guildy. Kafra je přístupná jenom vlajkou takže tam nehrozí nepřítel takže stačí si nachystat ty věci do ní.
Ori a Elu se pro tyto účely vybere z dropu. Steely snad budou mít HOčkaři, holt ty trunky se budou muset hlídat když by náhodou došli zásoby z Russlíkovi bezedné kafry.

Proč tankovat nebo zabíjet guardy? :smile: Zbytečný riziko a poty. Jsou hned na začátku hradu, stačí aby je jeden obětní beránek odtáhl bokem a pak se vrátil warpem.

Spíš mě vadí že se zase naráz GM rozhodli spustit Urgent Call. Mají to jenom LS takže zase výhoda pro ně. Nám do něj chybí tak cca 300M guildexpů.
Ale u nás to ale stejně bude bohužel tak max na návrat do obrany. Cast time je dlouhej a nejspíš neredukovatelnej takže počítám že si mě v útoku každej hladce pohlídá.

Jinak doufám v nějaké rozumné rozložení časů :notsure: . Už teď jsem na hraně, další navýšení celkové doby GW bych už asi neutáhl.

OdeslatNapsal: 20 bře 2008 14:02 
Administrátor

Racek píše:
...
Tak se panove ukazte, kdo zvladnete nejaky ten dazzler prez zed, az budete hazet nefungujici superint SG na brany.
...

Tohle jsem moc nepochopil :biggrin: , ale jinak podle toho co jsem zkoušel svým mighty SG rozbiju tu bránu dřív než zbytek lidí upižle jedinej sloupek :biggrin: .

OdeslatNapsal: 20 bře 2008 14:50 
Administrátor

Lord_Rayden píše:
Tohle jsem moc nepochopil :biggrin: , ale jinak podle toho co jsem zkoušel svým mighty SG rozbiju tu bránu dřív než zbytek lidí upižle jedinej sloupek :biggrin: .

Mysleno tak, ze behem rozbijeni brany te budou stunovat, aniz by se tomu dalo zabranit jinak nez SR spamem. A ze pokud tam zrovna nebude priest, te brany se SG skoro nedotknem :smile:

Hlavne bude velmi dobre videt, kdy to SG funguje a kdy ne. Predevsim tak to bylo puvodne mysleno :smile:

OdeslatNapsal: 22 bře 2008 21:35 
Ghostring

Jsem jen nějak nepochopil pár věci. Budou od teďka otevřene ty nové hrady a k tomu ty staré, nebo jenom ty nové? A kde se k čertu nachazej ty hrady?

Static-X - Rockova skupina :) - teda Support Priest

http://www.phoenixteam.cz pokud jste z okoli Karviné a máte zajem o přestřelku, ozvěte se ;)

OdeslatNapsal: 23 bře 2008 10:11 
Deviling

Stingi píše:
Jsem jen nějak nepochopil pár věci. Budou od teďka otevřene ty nové hrady a k tomu ty staré, nebo jenom ty nové? A kde se k čertu nachazej ty hrady?

Tak jak boudou WoE/WoE 2nd edition se ještě nedohodlo viz: http://czechro.net/forum/index.php?showtopic=8827
a hrady sou v Junu a Rachelu

OdeslatNapsal: 29 bře 2008 20:39 
Post Hunter

v tom junu sou uprostred uplne na levo,neni to znaceny,je to jako kdybys chtel jit na kraj mesta,ale kde sou v tom rachelu,to sem jeste nezjistil :confused1:

Obrázek

OdeslatNapsal: 30 bře 2008 10:26 
Administrátor

Z Rachelu dolů a napravo to bylo někde myslím.

OdeslatNapsal: 17 dub 2008 20:18 
Administrátor

Mapky a staty
Mechanika..

Nove informace a postrehy ohledne mechaniky SEcek sem.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina