Racek píše:
Obecne, nikoli primo na Pepu (a rozhodne ne na Rajdaka, u ktereho je to neco jineho):
Zoufale nam chybi alespon jedna GW wizna. Mame hromadu HW, ale nikoho, kdo by si plne uvedomil hlavni ulohu HW v modernich GW. Vsichni jsou takoví frageři, ze jedou 99 int, int rodky a pak vybihaj na nepritele s "wanna splash em all" z magnetu?
Alespon jednoho cloveka, ktery bude delat to co potrebujem, prosim. Vzdyt toho nechci tak moc. Jednu 75-80 vit HW s 200YG za GW. Ja vam ty gemy klidne budu kupovat.
Racku nevím co máš furt za problém

. Já se za GW build považuju

. Nebýt Gw mohl bych ušetřit asi 25 skillpointů z čistě Gw skillů. Staty jsou otázka stylu hry a osobních preferncí. Podle mě se úloha wizny nijak výrazně nezměnila, jenom přibilo to gambo. Stun může být občasný problém, ale ten bude mít wizna vždycky pokud to nebude zrůdička typu Unholy, ale ani se svou 40 VIT mi nepřijde nijak zásadně omezující.
"wanna splash em all" effekt není problém buildu ale hráče

.
Je třeba si uvědomit že wizna je od toho aby brzdila nepřítele, vyvolávala chaos plošňákama, znepříjemňovala mu život a odčerpávala poty. Gambo je jenom pomocný skill kterej jí to usnadňuje. Gambo bez SG je jenom mrhání gemů. Není potřeba 5 wizen co bude házet gambo, ve většině případů stačí jedna jediná. A Aesirovu úvahu jde podle mě klidně obrátit. Faktem je že na nepříteli musí být obojí i Gambo i plošňáky. Takže je úplně jedno jestli to či ono háže int nebo vit wizna, spíš je důležitější domluva, kdo má zrovna gemy apod..
Jinak 200 YG za GW naštěstí nejde spotřebovat z čistě hmotnostních důvodů. To už by zase musel být nějakej úplně zabitej build i se str. Ale nevím o nikom normálním kdo by dělal postavu čistě pro jeden skill, kterej je navíc sám o sobě k ničemu. Takouvou HW u nás opradu nikdo hrát nebude a ani to nedoporučuju nikomu zkoušet.
Ad. Pepa:
gravitation field - nanic
stave crusher - nanic
Když vynecháš tyhle zbytečnosti a přebytečný body(+ někde ubrat 1-2 bodíky) narveš do Stone curse tak máš můj build

EDIT:
P.S. pro Aesira: Zkus někdy zajít místo PvP na půl hoďky na Drillery a nebudeš mít s YG problém

.