The Brotherhood

Právě je 02 kvě 2026 22:18

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Pepův Hwiz
OdeslatNapsal: 23 bře 2008 10:41 
Deviling

Tak sem taky strčim svůj plánovanej build na Hwize. Ze začátku sem se nemoch rozhodnou, jesli Vit wize (105INt sem vymejšlel a k tomu je nějakejch 80VIT) nebo INt(99dex a 99 int) a nakonec pojedu asi něco mezi tim. Vyděl bych to na:
99DEX=130DEX s beretkou
93INT=120INT bez int equipu
40VIT=55VIT
popřípadě se může přidávat INT equip+jídlo, tj v součtu budu mít o 6 míň INT než rayďák a o 15VIt víc
No ale se skillama nvm. Hlavní je se rozhodnout MS/LoV, já se 120INT pojedu MS, já bych to vyděl buď takhle:
http://web.hc.keio.ac.jp/~fk061999/hime ... fOHXgAfNqK s tim, že ty 3 body by se ubrali z dvojce FW/quaq (nvm na kolikátce stačí quak, ale já bych to viděl na FW9 a Quag 3) popřípadě z earth spike, ale ten by se mi líbil na 5
a nebo: http://web.hc.keio.ac.jp/~fk061999/hime ... fOHxgAfNax s tim, že zbejvá 4 bodů a ty je třeba:dojet Quag na 5, SW na 9. nebo jinak?
A Stave crasher má význam, když nepojedu GF?
díky za připomínky a poznámky :)

Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  

Předmět příspěvku: Re: Pepův Hwiz
OdeslatNapsal: 23 bře 2008 11:44 
Administrátor

Obecne, nikoli primo na Pepu (a rozhodne ne na Rajdaka, u ktereho je to neco jineho):

Zoufale nam chybi alespon jedna GW wizna. Mame hromadu HW, ale nikoho, kdo by si plne uvedomil hlavni ulohu HW v modernich GW. Vsichni jsou takoví frageři, ze jedou 99 int, int rodky a pak vybihaj na nepritele s "wanna splash em all" z magnetu?

Alespon jednoho cloveka, ktery bude delat to co potrebujem, prosim. Vzdyt toho nechci tak moc. Jednu 75-80 vit HW s 200YG za GW. Ja vam ty gemy klidne budu kupovat.

Profil Poslat soukromou zprávu  

OdeslatNapsal: 23 bře 2008 13:56 
Deviling

mno nwm ale seva se vydal podle me smerem derovace s 70+ vit :wink:

OdeslatNapsal: 23 bře 2008 15:34 
Rideword

Racek píše:
Jednu 75-80 vit HW s 200YG za GW. Ja vam ty gemy klidne budu kupovat.

mwhehehaha :twisted: ..nebolo by zle :)....inac ja idem 60 vit ale to az na 99 :( takze asi nic :D

ale nie teraz vazne NECHAPEM preco prave vit wizna by mala davat gambo ked prave oni by mali davat plosaky lebo 25 vit wizna neda v stune ani prd praveze tam by lowvit maly davat gamba a highvit plosaky
noale tie YG su vazne problem ved to sa neda kupit na trhu a zacinam ze si ich spravim cez npc ale to je dost nevyhodne

OdeslatNapsal: 23 bře 2008 16:14 
Administrátor

Racek píše:
Obecne, nikoli primo na Pepu (a rozhodne ne na Rajdaka, u ktereho je to neco jineho):

Zoufale nam chybi alespon jedna GW wizna. Mame hromadu HW, ale nikoho, kdo by si plne uvedomil hlavni ulohu HW v modernich GW. Vsichni jsou takoví frageři, ze jedou 99 int, int rodky a pak vybihaj na nepritele s "wanna splash em all" z magnetu?

Alespon jednoho cloveka, ktery bude delat to co potrebujem, prosim. Vzdyt toho nechci tak moc. Jednu 75-80 vit HW s 200YG za GW. Ja vam ty gemy klidne budu kupovat.

Racku nevím co máš furt za problém :biggrin:. Já se za GW build považuju :smile: . Nebýt Gw mohl bych ušetřit asi 25 skillpointů z čistě Gw skillů. Staty jsou otázka stylu hry a osobních preferncí. Podle mě se úloha wizny nijak výrazně nezměnila, jenom přibilo to gambo. Stun může být občasný problém, ale ten bude mít wizna vždycky pokud to nebude zrůdička typu Unholy, ale ani se svou 40 VIT mi nepřijde nijak zásadně omezující.
"wanna splash em all" effekt není problém buildu ale hráče :smile: .

Je třeba si uvědomit že wizna je od toho aby brzdila nepřítele, vyvolávala chaos plošňákama, znepříjemňovala mu život a odčerpávala poty. Gambo je jenom pomocný skill kterej jí to usnadňuje. Gambo bez SG je jenom mrhání gemů. Není potřeba 5 wizen co bude házet gambo, ve většině případů stačí jedna jediná. A Aesirovu úvahu jde podle mě klidně obrátit. Faktem je že na nepříteli musí být obojí i Gambo i plošňáky. Takže je úplně jedno jestli to či ono háže int nebo vit wizna, spíš je důležitější domluva, kdo má zrovna gemy apod..

Jinak 200 YG za GW naštěstí nejde spotřebovat z čistě hmotnostních důvodů. To už by zase musel být nějakej úplně zabitej build i se str. Ale nevím o nikom normálním kdo by dělal postavu čistě pro jeden skill, kterej je navíc sám o sobě k ničemu. Takouvou HW u nás opradu nikdo hrát nebude a ani to nedoporučuju nikomu zkoušet.

Ad. Pepa:
gravitation field - nanic
stave crusher - nanic

Když vynecháš tyhle zbytečnosti a přebytečný body(+ někde ubrat 1-2 bodíky) narveš do Stone curse tak máš můj build :smile:

EDIT:
P.S. pro Aesira: Zkus někdy zajít místo PvP na půl hoďky na Drillery a nebudeš mít s YG problém :wink: .

OdeslatNapsal: 23 bře 2008 16:46 
Administrátor

Snad kazdy tu jede buid na GW a me se zda ze i ted SG zabije vetsinu lidi. Ma snad nejakej skill vetsi pomer damage/plocha ?
Mozna to nevidis, ale vit wizny nemame kvuli tomu, ze ji nejedou, ale ze jeste nejsou naexpeny. Mame jenom 2 lidi 99.
Proste to chce cas. Je jasne, ze s gildama, co tu hrajou o 2 roky dele a maji nekolik stunerek, je problem, ale jsou tu minimalne 2 gildy s Orc Herem a pokud ho ma wizna, tak jede 99int,99dex.

OdeslatNapsal: 23 bře 2008 16:51 
Rideword

Lord_Rayden píše:
P.S. pro Aesira: Zkus někdy zajít místo PvP na půl hoďky na Drillery a nebudeš mít s YG problém :wink: .

hehe kym mam prachy nikdy huntit nepojdem :teehee:
to uz radsej to npc :)

OdeslatNapsal: 23 bře 2008 18:49 
Deviling

Racku, Vit wize jede Seva :)) mě se jeden čas taky líbila představa, že bych měl něco kolem 80VIT a stun skoro žádnej, ale zavrh sem to, prtože nejsem člově, kdo by to vyexpil za chvilku a GW, i když sou pro mě přední, tak V PvM strávim víc času. A 55VIt je sice na LS/shukej gypsy málo, ale ve většině případů to bude stačit. Vlastně 56VIT s GF a v kempu je to o další 2-5VIT víc, když bude rayďák a až budou naexpený lvl gildy, pak může bejt další + za jídla, takže ani s tou Vit to není tak strašný... prostě 99DEX, 93INT a 40VIT základ sou podle mě ideální na dmg/VIT/dex. ještě by se dalo ubrat n a90INT a mít Int survivor rodku a přidat dalších 5VIt, ale z dex se mi moc ubírat nechce a z jinýho statu se mi ubírat nechce :)
Ad SC: já nvm, jestli ho chci jet :D za wiznu sem ho neplánoval, pak sem ho nakonec dal z posledních jobů na 10, pak sem si za to nadával :D ale nakonec se mi stejně zalíbil
a v tom případě bych musel jet Quaq na 3 a FW na 7 nějak takhle: http://web.hc.keio.ac.jp/~fk061999/hime ... fOHxgAcAax

OdeslatNapsal: 23 bře 2008 18:53 
Deviling

a ještě jet 90INT a int survivor rodku (tj +5VIT a -3DEX oproti plánovanýmu tj tomu druhýmu) a nebo jet 93INT a dex survivor rodku???
Ale když přijde nějaká dobrá hůlka, tak si těžko budu někde sosat ty 3 INT, který mi chyběj. vim, že měli bejt nějaký dobrý hůlky, ale nvm jestli to bude lepší než survivor`s kombo

OdeslatNapsal: 23 bře 2008 19:20 
Rideword

Je to ok ale ja by som skor dal earth spike 3lvl a quaq 5lvl

OdeslatNapsal: 23 bře 2008 19:49 
Administrátor

Aesir píše:
Je to ok ale ja by som skor dal earth spike 3lvl a quaq 5lvl

Pravda, stejně máš FB na 10. Ten earth spike dostatečně vynahradí.

ES dává wind monstrům 5 x 200% dmg, FB 10 x 100% dmg.

OdeslatNapsal: 23 bře 2008 23:26 
Ghostring

JJ. Na earth spike se vy*er. Radši QM na 5. Vydrži dlouho a redukuju hodně Dex a Agi. Jinak co se týče SC můj oblíbenec to neni, ale někdo by ho měl z guildy mít, pokud se ti líbi, tak prosim :)
Jinak co se týče statu tak nemam výhrady.
Je sice pěkne že se nám hodi High VIT wizna, ale naexpit si ho da docela zabrat a mě osobně by to nebavilo. Pořád jsem názoru, že tohle je jenom hra a každy by ji měl hrát tak, aby se ji bavil. Ja osobně jedu se všim všudy 131 DEX, 120 INT a 50 VIT ( 60 pokud si vezmu survivor manteau ) a díky testovacímu obdobi jsem zjistil že je to úplně super build, kterej mě bude bavit. Na 99 jsem měl 7,4k na expy a asi 6,5k na GW. A taky jsem se ujistil že Napalm Vulcan je naprosto uber skill, který opravdu hodně lidi podceňuje. Asi ho pojedu ještě před QM, kterej už má dost lidi, ale za to nevim o nikom, kdo by od nas měl NV. (Jen na okraj: díky NV jsem si sundal v PvP Palacha :) )

Static-X - Rockova skupina :) - teda Support Priest

http://www.phoenixteam.cz pokud jste z okoli Karviné a máte zajem o přestřelku, ozvěte se ;)

OdeslatNapsal: 24 bře 2008 00:11 
Thanatos Phantom

Wiznám a ani jiným charům moc nerozumím, ale ....

Pepa jel 99 asi dva roky možná déle. Pokud se nepletu, tak wizna nejprve jede dex a int a pak teprve dává více do vit. To znamená, že kdyby jel vit wiznu, tak vit Wizna bude asi za rok!! To myslím, že nestojí za to to ani zkoušet. :biggrin:

OdeslatNapsal: 24 bře 2008 13:06 
Nightmare

p.e.p.a. píše:
99DEX=130DEX s beretkou
93INT=120INT bez int equipu
40VIT=55VIT

totozny build mam u Chocoba. Osvedcilo se mi to. Neco mezi vit a int wiznou. protoze i 120 int je good. na pvm snadno dosahnes 126 a i na gw, pokud chces, aby SG ampovany aspon trosku bolelo.
jinak sem si o testu vyzkousel 100 int wiznu s 85 vit a... byla to parada <3 stale plati, ze pokud by se mnou chtel nekdo takovou wiznu udelat, tak z moji Ashelie sem ochotnej udelat GW wiznu pro ali. Ale samotnymu se mi do toho nechce, to by bylo sebetrizneni :)

OdeslatNapsal: 24 bře 2008 16:08 
Deviling

ok, tak earth spike nepojedu. Já sem chtěl původně jet Fb na 4, tak by se ten 5 hodil, ale takhle to sou vyhozený celkem 2 body.
Tak bych to vyděl:
skilly za A: http://web.hc.keio.ac.jp/~fk061999/hime ... fOHXgAcAax (maximálně změna Quaq 3 a FW 9)
za B: http://web.hc.keio.ac.jp/~fk061999/hime ... fOHXgAfNqK
staty s dex gw equipem za C: 99DEX=130DEX(na hlavě beretka, v ruce dex survivorka) 93INT=120INT (bez žádnýho int euipu) 40 base VIT=55VIT
nebo za D: 99DEX=130DEX s AoA nebo 127 s beretkou (vlatně by tu bylo ještě jednoduše sehnatelný +3DEx jídlo z grove karty) 90INT=120INT (v ruce int survivor rodka) a 45VIT=60VIT

Ad SC: já pořád nevim, podle mě to nejúžasnější skill pro HW není, ale občas se dost hodí.
Ad Quaq. podle mě by stačil na 3, vydrží dlouho a jestli redukuje o 30 nebo 50% to už mi nepřipadá tak podstatný
Ad FW: bude stačit na 7?
Ad SW: nebylo by lepší někde ukrojit bodík a dát na 8 nebo rovnou na 10(na MvP dobrý)
tak jakou kombinaci by ste jeli vy?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina