The Brotherhood

Právě je 02 kvě 2026 13:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Gildovní sraz 2016
OdeslatNapsal: 05 srp 2016 13:31 
Post Hunter

zatím to vypadá na

1. Russell
2. Rayden
3. Twin
4. Racek
5. Keru
6. Cadras
7. Kotel

Na 50% (?):
Leitoo
Brácha
Malco
Seve

Once upon a time there was...
t-W-in - Sniper - 95
Lyra - High Priestka - 99
Manson - Assassin Cross - 95
Na GW za miláčka Aviel (Diky Lawrenovi)

"You should know by now, any attacks that aren't "Gfist" or "acid Bomb" or at least prefixed with "EDP" are not worth doing."

Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  

OdeslatNapsal: 08 srp 2016 15:45 
Thanatos Phantom

Byl jsem teď stanovat v Rakousku, tak děkuji t-W-inovi za shrnutí seznamu.

Ještě Alesar s tím stále počítá a chce jet. Pak možná i Dark. Mail mi minule poslal, ale teď nereagoval. Asi je ještě někde na dovolené. Snad mu to ale vyjde.

Seve psal že nemůže, že si na ten termín hodil omylem jinou akci.

Prosím Cadrase, Kotla, Keruaka ať mi na sebe pošlou mail. Bohužel je nějak nemám a komunikace přes mail je asi jednodušší než zde na fóru.

Od let předešlých upozorňuji, že můj aktuální a jediný telefon je+420 603 318 939 Pokud má někdo ještě pracovní, tak si jej smažte.

Ramesses - Koukám, ža na fórko občas zajdeš. Nechceš také přijet? Nemám na tebe jiný kontakt, tak případně napiš sem nebo na:
vitdanek@seznam.cz

Loni si se zdráhal, tak třeba letos tě zlomíme:-))

OdeslatNapsal: 14 srp 2016 17:58 
Post Hunter

kontakty:

email: fellerm82@gmail.com
telefon: 724445970

OdeslatNapsal: 21 srp 2016 20:24 
Evil Overlord

Trochu se mi to komplikuje, teď aktuálně spíše ne než ano. Tak týden před termínem budu snad vědět víc a pak dám vědět jestli dorazím.

Momentalne hraju hru Real Life. Sbirani itemu je narocnejsi, achievementy slozite, ve hre je spousta poplatku a mas jen jeden zivot. Ale hraje ji spousta lidi a ta grafika a herni moznosti ... paradni.

OdeslatNapsal: 22 srp 2016 19:21 
Thanatos Phantom

Dark Warrior píše:
Trochu se mi to komplikuje, teď aktuálně spíše ne než ano. Tak týden před termínem budu snad vědět víc a pak dám vědět jestli dorazím.

To mi nedělej!! Zrovna včera jsem se tam stavoval, abych trochu uklidil, protože loni to byla celkem katastrofa a říkal jsem si, že jsi nadějný adept na to jet i se "ženou", tak aby bylo trochu poklizeno:-))

No úklid bohužel letos nečekejte o moc lepší. Až jsem se divil, jak to za ten rok zase vypadá. (byl jsem tam naposled také na tom minulém srazu).
Pojedu tam sice asi již ve čtvrtek večer tak na úklid budu mít celý pátek před příjezdem, ale to neslibuji, že zvládnu vše.
Nějak nereaguje Kotel. Potřeboval bych vědět, zda pojede a vezme gril, co měl loni. Jinak musím nějaký sehnat. Maso jsem již objednal, protože do Týnce do té doby již asi nepojedu.

OdeslatNapsal: 23 srp 2016 10:11 
Post Hunter

Možná by stálo za to dát vědět komu se dávalo vlastně vědět, včera jsem zjistil že třeba Aganos vůbec nevěděl že se něco děje, bohužel je v holandsku takže nedorazí.

Jinak já pojedu asi autem, takže bych mohl teoreticky přibrat někoho po ceste z Ostravy na místo určení.

OdeslatNapsal: 24 srp 2016 20:50 
Thanatos Phantom

Dávalo se vědět:
1. Russell
2. Rayden
3. Twin
4. Racek
5. Keru
6. Cadras
7. Kotel
8. Alesar
9. Leito
10. Malco
11. Severus
12. Medrik
13. Huntík
14. Dark

Na foru to možná četl Ram, ale to nevím jistě.
Jiné kontakty nemám. Tím že totálně neprovozuji FB ani jiné sítě, tak jsem od tohoto celkem odříznut.

Naposledy upravil Russell B dne 26 srp 2016 20:26, celkově upraveno 1

OdeslatNapsal: 25 srp 2016 16:42 
Administrátor

Já ještě psal Empíkovi a tvářil se že by chtěl jet, ale když jsem mu to nedávno připomínal tak už nereagoval.

OdeslatNapsal: 02 zář 2016 09:55 
Administrátor

tel 776088819
mail matousek.t@seznam.cz

gril vemu

potřebuju potvrdit, jestli je tohle ta chata:

https://mapy.cz/s/11X6v

OdeslatNapsal: 02 zář 2016 11:17 
Thanatos Phantom

JE to tato chata.

Pro ty co tam pojedou prvně, tak sem hodím ještě jinou mapku jak se tam dostat, ale podle ní to stejně loni skoro nikdo nenašel:-)

Nejdéle v pondělí pošlu konkrétní info. Už se to blíží a musím to nějak naplánovat.

OdeslatNapsal: 02 zář 2016 11:34 
Administrátor

Skupine Brother jsem poslal pozvanku na sraz, mozna se jeste nekdo ozve.

OdeslatNapsal: 02 zář 2016 11:37 
Deviling

Uff.. no, vraj mi tiež prišla do mailu pozvánka :) ja som nevedela ani o tejto, ani o tej tej minuloročnej chate :D ale na ten termín nič nemám.. takže by som vás možno prišla na minimálne jeden deň pozrieť.

Idete niekto zo Slovenska? Auto/vlak..

OdeslatNapsal: 02 zář 2016 14:03 
Thanatos Phantom

Triss!!:-)

No nevím kolik jsi toho takto na rychlo stihla přečíst, ale bude nás tak 10 a jediný ze Slovenska je teoreticky Huntík, který ale jak ho znám .....

Takže když jej překecáš, aby jistě jel, máš u nás Pusu:-) a zároveň máš i doprovod na cestu. Nevím odkud pojede LeiTo a zda jistě pojede.

Případně prosím pošli mi na sebe mail. To co ti dnes přišlo nějak na rychlo zařídil Kotel jako Admin fóra. Protože sem moc lidí již nechodí, tak posílám ještě přímo maily těm o kterých vím. Takže chceš li info přímo do mailu, pošli adresu.

děkuji

OdeslatNapsal: 02 zář 2016 23:40 
Thanatos Phantom

Toto jsem před chvilkou poslal mailem. Komu to nepřišlo nemám na něj mail.

Ahoj
Takže termín TB srazu se nám blíží, tak je třeba si to trochu zrekapitulovat.
Sraz je 16-18.9. na chatě v Týnci nad Labem.

Kdo nebyl loni, tak od toho fakt nečekejte nic!! Není tam voda (na pití ji nějak zajistím), není tam WC (chodí se do lesíka) a koupelna tam … také není:-) Vařit se tam nedá. Jedině na ohni. JE tam elektřina.

Oproti loňskému roku je tam ještě větší bordel. To snad nějak vychytám. Jedu tam již ve čtvrtek 15. Takže na úklid mám celý den. Kdyby někdo chtěl, může tedy přijet již během pátku či ve čtvrtek večer. Nebudu na něj mít sice moc čas, ale může uklízet se mnou:-)

Potřeboval bych od každého vědět, zda pojede a případně pojede li s někým, tak kolik jich bude!! Musím podle toho nějak naplánovat co sebou. Maso jsem již objednal, takže to stejně nezměním, ale toho bude dost.
Na Pátek mohu koupit ještě špekáčky na oheň.

Druhá věc je PIVO. :-)))!! Mluvil jsem o tom již loni, ale to jsem měl moc práce a nestihl to zrealizovat. Letos by to mělo vyjít. Pokud chcete a bylo by více zájemců, tak můžeme udělat pivní ochutnávky. Sehnal jsem si již 2 pípy, takže se dá vzít více druhů piv v menších sudech a můžeme ochutnat pár speciálů. Můžeme mít naražené dva sudy najednou.

Osobně bych dal výběr z tohoto: ( odhad bude podle lidí, ale tak 120-150 piv celekm. Více nevypijem)

1. Permon SMMER ALE 10% – v sudu 15l (30 piv) to je hodně zvláštní a netradiční pivo) Bude ale drahé. Odhaduji, že tak 25,- za pivo. Je to ale fakt specialitka. Kdo nezná, nezaručuji, že mu bude chutnat.

2. Rohozec 11% - v sudu 30l (60 piv) – toto je celkem normální pivo. Bylo loni.

3. Svijany Kvasnicové – v sudu 15l (30 piv) – to mě tak napadlo. Dlouho jsem jej nepil. Nevím jaké teď je. Je to však snadno sehnatelné kvasnicové pivo v sudu.

4. Polička 11% - OTAKAR – To mám rád. Je to celkem sladké pivo. Rozhodně pitelné, ale nevím jistě, zda seženu malý sud 15l (30 piv) 30 l (60 piv) bych sehnal jistě.

5. Hoegaarden – to je také dost speciální pivo, ale to asi znáte. Bohužel se asi dělá jen 30 l (60 piv) a to je možná dost. Stojí také tak 25,-

6. Kozel Tmavý – 15l (30 piv) asi nejsnáze sehnatelné černé pivo.

7. Klidně něco navrhněte. Podmínka je, že to musí mít buď Bajonet, nebo Žehličku (to jsou druhy narážecí zátky. Euro Kombi nemám. Takaže Kácov, Černá hora atd. bohužel nenarazím.

Pivo potřebuji začít řešit co nejdříve, takže prosím rychlé odpovědi zda ano či ne. Jinak se rozhodnu sám a „Vy si to pak vypijete“

Další atrakcí, kterou jsem sliboval je, že když bude hezky, vezmu SUP ( Stand Up Paddling ) To se mi trochu komplikuje. Uvidím, jak to dopadne. Ono i počasí není zcela jisté. Každopádně si můžete vzít plavky nebo třeba neopren :-) Pokud SUP bude, bude se to hodit.

Tím zaplním celé auto. Další věci co vás napadnou nechám na jiných, kteří by případně autem jeli.

Kotel slíbil gril. Dej vědět, zda mám brát uhlí nebo si jej vezmeš. Koření na gril a pečivo nakoupím v Týnci podle počtu lidí. Kdo může, vemte si krýgl (půllitr). Tam nic není. Zkusím vzít nějaké kelímky, ale sklo doma již nemám. Jestli chcete hrát nějaké deskové nebo karetní hry, vemte si je. V tom počtu je to složitější, ale jde to. Pokusím se vzít CD přehrávač. Loni jsme chytali ty Francouze na dlouhých vlnách. To byla sranda. CD nebo něco s MP3 si vemte. Rozhodně si ale vemte spacák!!!

Matrace tam nějak budou, (záleží, kolik pojede lidí) ale spacák tam není.

Doprava:

Vlakem - se jede do obce Týnec nad Labem. Z Prahy jezdí rychlík do Kolína, tam se přesedá. Z Prahy je to asi něco málo přes hodinu. Z Brna to jede myslím do Pardubic, tam se přesedá.

Autem - od Prahy po D11 na Hradec Králové. Sjezd je na 50km A pak asi 15 km po vesnicích. Z Ostravy autem asi také na D11, ale sjezd je již na 62. Chata je v chatové oblasti. Vede k ní cesta, ale spíš taková polní.

Koňmo – lze to, ale nedoporučujiJ

Na běžkách – to lze také dobře, ale je nutné vyrazit s půlročním předstihem. Ted bude stopa roztátá:-)

Měl by tam být signál. Můj telefon je 603 31 89 39.

Mapka:
https://mapy.cz/zakladni?x=15.3471687&y ... id=9125460
Doporučuji hledat zde, protože tady není nic vidět.:-) Chata je zarostlá někde v té stráni nad tou studní. Odsud se tam ale jít nedá. Musí se horem. V mapce je to namalované, ale raději asi volejte.

Případné dotazy piště na fórum či mail. Budu to nějak průběžně aktualizovat a odpovídat.

Rád Vás všechny uvidím!

Russllík.

OdeslatNapsal: 03 zář 2016 13:47 
Administrátor

Ke grilu vemu uhlí, tácky, kelímky atd.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina