SerpenTR píše:
Mno a co sem vam rikal? Ze by to same?
Presne tohle mi tsunade napsal a presne tohle sem vam rekl tak nwm kdyz nekdo je neverici Tomas tak mu za to nemuzu. Jeste si vzpominam jak ste neverili 800m v zenech

Tady nejde vůbec o to co jsi říkal Ty jako o to co tvrdil Tsunade a to bylo, že dal toho ghosta lordmenovi jenom jako zástavu aby si mohl půjčit equip, tudíž že mu ho vůbec neměl v plánu prodat. Těch 800mega v budoucích splátkách je stejně blbost to by splácel dapších x let.
Už konečně pochopte, že mi osobně na Tsunadem nevadí to, že chtěl toho ghosta prodat ven, ale to že nejdřív se dušoval, že ho neprodá mimo guildu a pak ho prodal ven, aniž by čekal jestli mu ho ta guilda zaplatí, když už ho teda chtěl prodat. A teď mi vadí že plodí nějaké pohádky o tom, že ho vlastně ani prodat nechtěl a že ho měl Lordmen jen půjčený.
Já bych se osobně zachoval tak, že bych si ghosta nechal a pokud by mi guilda pomohla vyhuntit na něj VA tak bych jí ho dával k dispozici na GW, když bych ho sám na své postavě nevyužil. Stejně jsem to udělal i s Alicí, guilda s části zaplatila ten štít a teď ji může využívat.