S wiznou jsem neco zaregistroval ale majitelka byla s nami na mumble a divila se jakto ze na ni jsou, ja nevim to je vec PWcek majitele charu a dotycnych co meli login, tohle se me nastesti netyka ja jen chtel schladit jejich ego. Stejne nas poslouchali co delame. Na minulych jsem to dal skoro sam az k empu proti deseti takze jsem vedel ze zas tak dobri nejsou je to jen otazka kolik jich prijde. A zrovna oni co hrajou kazdej za cizi char muzou tak neco rikat.

Ja si jen konecne po tech letech hrani na Czro2 vyzkousel na GW co to WSko umi a jsem rad ze jsem ho nezdrbal a char umi zatopit i plechovkam a vlasne vsem charum kdyz na to prijde. Takze za me spokojenost emoce nechavam jinym radsi, flame wary me nikdy moc nesli.
Timto chci i podekovat tem co od nich mam neco pujcene: johni the big one - thorny thara, Cadras the mighty - 2x mantis, Dark the master of darkness- fin. podpora, Rames the cool one - vareni podpora behem GW.
Sice je to mrtvy na pocet hracu ale jak jsem rekl dokud to pobezi ja tu budu otravovat. A snazit se drzet a hlidat Asgard. ^^
se ya