Lord_Rayden píše:
Moc se mi do toho nechtělo, ale když už je vás tam tolik...
Řekněte mi jakej char vám chybí.
Já věděl, že je otázka času kdy tě z kokpitu vylákáme
K ali. Moc mě neláká tvořit gildu s potencionálně asi nejsilnější gildou na serveru. Dokonce si myslím, že to ani pro server není dobré. Zvláště pak budou li v ní GM. Nikdy se zcela neubrání podezření že budou li nej, nevyužívají k tomu svého postavení.Přirozená konkurence je vždy lepší. Lidi dříve také končívali jen proto, že LS+ Shokei to válcovali.
Ali TB+ TB2 (to je jedno jak se pojmenují) se mi líbí daleko více. Můžeme operativně přehazovat lidi z jedné gildy do druhé tak abychom mohli obě naexpit na potřebnou úroveň. Neočekávám zásadní neshody, protože se dobře známe. Budeme si pomáhat expit a dělit se o případný drop a nemusíme se dohadovat s aliancí, kterou neznáme a kde se budeme na sebe blbě dívat když ten bude chtít to a ten zas tohle. Stejně skaldbu charu spousty z Vás přizpůsobuje potřebám nikoliv jen svým zájmům atd.
Na druhou stranu jsem si uvědomil, že já bych do toho moc kecat nemusel. Budou li GW v časech 20:00-21:00 stihnu je sotva jednou týdně a tak nejsem ten, co by si měl diktovat podmínky.
Koho zde máme a s kým se dá počítat
Kotel- Sage
Dark – Wizna
johni – Sacry
Empík – Knight
Russllik – Monk
Yachiru – Priest
Leito – Rogue
Kašpík – Sin
Heimdal – Priest
Cadras – Knight ?
Čížek – Bard