EmpError píše:
Tak ta Dex je dobry stat. Dava ATK, rozdil mezi min a max, trosek aspd a i ten HIT. Vychazim z toho, ze meho sina co mel 90 agi nemohli Sinexove trefit. Hybrida nechci. Navic si nemyslim, ze jde o to zda-li je nebo neni jednotlacitkovy, ale myslim si ze je spis o pohybu, mateni, schovavani a samozrejme EDP sonicy. S agi bude dalsai sin, uz se na nem pracuje : )
ja tam psal co dela dex :D
jednotlacitkovy to proste v porovnani s hybridem je..
pohyb,mateni, schovavani... chaby.. nic to nemeni natom, ze kdyz bude hodne casta situace, kdy nemuzes jit davat EDP sonici(dostanes dispel.. ceka te tam asura etc..) tak s hybrid agi sinem hodis hide a hazes edp grim se solidnim dps a rozhazujes curse+hitlockujes/delas jim pozicaky, pokud nejde ani to aspon prudis lowdmg SDckem.
Za pure SB sina dostanes dispel a jdes brecet nebo dostanes asuru jakmile das nejaky SBcko.. a nebo nejcasteji..
budes se hybat a schovavat v invisu a koukat se jak ti vyndavaji guildu a ty nedelas vubec nic, protoze preci nejsi tak hloupy aby jsi se pripravil o poison bottlu/linku/zivot tim, ze nabehnes do chumlu nepratel..
Pure SB pro me sux.. silny na papire, neuniverzalni. low skillcap
90agi sin by me celkem zajimal, hlavne ten duvod proc ho jet :D
tahat agi zas tak vysoko je taky neoptimalni:)
Jinak pokud mas staty a skilly rozdeleny na ten Pure sonic tak uz to tak doklepej lepsi aspon to poradne :)