The Brotherhood

Právě je 02 kvě 2026 05:05

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Rozdělování dropu
OdeslatNapsal: 18 dub 2012 16:33 
Deviling

Napadlo mě založit tento topic ohledně dropu, který se rozděluje do guildy. Jedná se samozřejmě hlavně o cennější věci, které buď systematicky huntíme nebo náhodně padnou. Asi největším takto huntěným zbožím je Valky štít, který jsme se snažili rovnoměrně a popořadě rozdělit do guildy, ale začínám se v tom trochu ztrácet. Hlavně kvůli nim jsem to tady založil, abych udělal seznam, kdo ho dostal a kdo je na řadě. Myslím, že by se to mohlo hodit.

V tomto první postu se bude jednat o Valky štíty, jednoduše napíšu seznam členů guildy a hráče, kteří už štít mají označím tučně, případně za ně napíšu kolikrát už ho dostali. Hráče napíšu v takovém pořadí, v jakém dostali štít, tedy aspoň se pokusím si přesně vzpomenout.

Valkyrja's Shield [1] Item ID# 2115 (Valkyrja's_Shield)

Starscream
Cizek
Heimdall
Empikk
Kudykam
Ramesess 2-3x?
Russell B
Huntic
Xena- bojovnice
Leito
_pepa_
Cadras
Lyra
Tristess
Mizu
Lupcik
Johanka
*Mazlicek*
Alesar
Lord_Rayden
Racitko
Glimmer Man
Soothsayer

Nevím, jestli štít dostal pepe nebo třeba Leito, takže se případně přihlaste. Mazlíček štít zatím nedostala, protože má už z předešlých dob a nevím, zda-li chce další, myslím, že ani ne. Glima a Aeona zatím nepočítám, Racek, Rayden a Alesar (zatím?:) tolik nehrají. Pokud někdo vidí chybu v pořadí, počtu kusů atd., napište, opravím.

Naposledy upravil johni dne 02 kvě 2012 10:35, celkově upraveno 3

Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  

Předmět příspěvku: Re: Rozdělování dropu
OdeslatNapsal: 18 dub 2012 16:45 
Deviling

Co se ostatních věcí týče, samozřejmě jsem dostal Green Feruse, kterého mám u sebe a momentálně stále nevím, do čeho ho dát.
Jinak z Kiela nám myslím padly alespoň tři dex Survky, rád bych, aby jednu dostal Taki na profu, pokud to tedy bude možné.

O dalším dropu, co padl, bych psal zde. Pokud se bude jednat o něco cennějšího, pište to sem, bude to dobré pro přehlednost ohledně toho, kdo co dostal i případného půjčování, atd.

OdeslatNapsal: 18 dub 2012 22:49 
Deviling

Pokiaľ viem, padla ešte nezvestná Orleans Glovka (Ram?), sama už zeromy mám, ale bolo by výhodnejšie ju darovať wizne.
Čo sa týka Valky štítu, thara sa mi vála v kafre pekne dlho, ale pokiaľ má niekto potrebu ho rupnúť ešte pár krát, prieť sa nebudem.
Ak nemáš ferusa do čoho dať, rada ti darujem tidalky, v nich som ho nosila ja, ale vôbec neviem, či je niečo také váhodné pre paladina, ani v čom to nosí : )

OdeslatNapsal: 18 dub 2012 22:58 
Deviling

Jop, jasně, Orleanska je téma, které není moc, co řešit. A pokud vím, má jí Ram na alchovi. Narveme do ní Zeroma a nejlépe, aby ho nosila aktivní wizna, tedy buď ksiksao nebo Jones. Nejlépe Racek, ale ten bohužel nehraje. :( Pokud ne wizně, tak by se nejvíce asi hodila tobě nebo Cizkovi, i když ten říkal, že ji snad ani nepotřebuje. Ram jí samozřejmě bude dostávat na vaření. Myslím, že na priesta je jí trochu škoda, i když každá dex je znát. Co se toho Valky štítu týče, tak ty Ram rupnul, když většina z vás "starých-nových" hráčů nehrála, takže i proto jsem udělal tenhle seznam, abych v tom měl pořádek a věděl, jak teď kdo, co dostane. Ram si teď chvíli počká na další. Stejně tak i Hunta, který zlomil svůj. Třeba Empikkovi se povedl na +6 s EE, ale raději to dávejte do +4kových (ta def stejně není tolik třeba, jelikož se jedná hlavně o GW eq) nebo počkejte na další kolo, až jich budete mít více. Další štít, co padne, bych dal Tobě, protože to zabíjíš další pak Mizuovi, Cadrasovi, pepovi atd., jak bude kdo chtít. Někdo ho ani nechce, což chápu.

A co se Green Feruse týče, tak tidalky paladinové nosí, samozřejmě tidal combo je super věc a asi by to bylo takové nejuniverzálnější pro všechny classy na půjčování, ale ty tidalky to chce minimálně +6, nejlépe +7 na tak pěknou kartu. :) Na druhou stranu jsem vždy tvrdil, že Raydrica je do wool scarfky škoda a raději bych dia manták, ale asi vážně skončím u tidal comba a ten dia manták či bg set si složím později. :-)

OdeslatNapsal: 19 dub 2012 06:50 
Ghostring

Glovku bych dal určitě wizzně. Dávat ji mě nebo Triss je IMHO pěkná chujovina. Možná ještě Ramovi by se nějaká ta dex navíc hodila. :teehee:

Kdyby někdo nutně potřeboval VS tak mu ho můžu dát...... mám ho jen na okrasu.

OdeslatNapsal: 19 dub 2012 07:12 
Alfa Samička

Valky Shield uprednostnit ludom co do toho maju co dat. Cize ked sa niekomu v kafre vala thara a nie je na "zozname" a ten co tam je nema kartu, tak je to blbost.
Na Orleansku by som pockal co povie Raydak (ak by sa vratil hrat).

OdeslatNapsal: 19 dub 2012 08:36 
Deviling

Orleansku určite nechcem, s tým sa pridávam k Čizkovi, písala som, že glovky so zeromom už mám (hurá -.- ale sú mi nanič, keďže ta jedna dex chýba a bude až s ďalším jobom.) = Jednu kľudne zapožičiam ak niekomnu chýba, add wizna. Bohužiaľ samotnú kartu nevlastním.
Kedže chodím expiť do namelessu, tidaliek bude ešte mrte, na lámanie ti ich kľudne budem poskytovať johni, dočasne nosím +4 s golden acidusom (s väčším plusom ta karta stráca schopnosť) takže mi ďalšie netreba. :)
Čo sa týka Huntíka, chýba mu posledná vec do Morpheus setu (bracelet), takže by som navrhovala (konečne) prioritne výpravu na detardiusa, nech je ten champík o trošku schopnejší : )

OdeslatNapsal: 19 dub 2012 09:05 
Post Hunter

ta glofka je u mna na alchovi, kde inde, ze :)
ale je to lvl 90 trans class only
to len tak pre info
u mna je to v bezpeci, nebojte sa; cakam na rozhodnutie komu ju dat

OdeslatNapsal: 19 dub 2012 09:37 
Deviling

Co se týče valky štítu, tak jednoznačně jsem za, aby ho přednostně nyní dostal ten, kdo do něj má, co dát. Tzn. Triss, Mizu a Xen? O dalších bohužel nevím.
A glovku určitě wizně, s těmi brnkajícími classami jsem si jen tak hrál. Uvidíme, či začne hrát Rayďák, bylo by to fajn.

OdeslatNapsal: 19 dub 2012 12:58 
Post Hunter

Me by se pak taky VS hodil, az se bohove smiluji a konecne mi padne ta Penomena.
Tharu mam v Guardu a Stone buckleru, ale s tim jak casto chodime na GW, tak to neni zas tak hrozne.
Jinak jednu Survivorku z Kiela jsem si ponechal. Pak mam jeste jeden Stonebuck co nam onehda padl na dracich. Kdyby nekdo chtel.. Ja tyhle silene tezke kramy nemam moc v lasce.
A glovku Raydakovi. Uz se loguje! :)

Once upon a time there was...
t-W-in - Sniper - 95
Lyra - High Priestka - 99
Manson - Assassin Cross - 95
Na GW za miláčka Aviel (Diky Lawrenovi)

"You should know by now, any attacks that aren't "Gfist" or "acid Bomb" or at least prefixed with "EDP" are not worth doing."

OdeslatNapsal: 19 dub 2012 13:11 
Deviling

Jop, dobře, je dobré, když si takhle řekneš. Stone Buck asi nejlépe zkusit zlomit na +6 a čekat na další redukční kartu. Jinak Twinku budeš dnes? Že bychom skočili zase vybombit detarda.

OdeslatNapsal: 19 dub 2012 13:26 
Verit

Na mě Valky štít hodně dlouho třeba nebude, nejen, že do něj nemám co strčit (pokud něco, tak asi penomenu), ale primární štít je u mě thorn shield, takže na expy mi něco jiného moc nepřipadá v úvahu. Navíc mám Bardiche, která dává 15% redukci na normal a big monstra, což je myslím zatím docela dostačující. Takže rozhodně dám přednost komukoliv, kdo si řekne.

Spíš bych někdy potřeboval pomoct vyhuntit tidalky a wool, sám to tam moc dávat nebudu :-). Měl by stačit od každého jeden kus, já na rupání opravdu nejsem.

OdeslatNapsal: 19 dub 2012 14:37 
Post Hunter

johni píše:
Jop, dobře, je dobré, když si takhle řekneš. Stone Buck asi nejlépe zkusit zlomit na +6 a čekat na další redukční kartu. Jinak Twinku budeš dnes? Že bychom skočili zase vybombit detarda.

Jo, vecer bych mel byt k dispozici. Ma resp 3h, tak to muzem dat vecer i dvakrat.

Once upon a time there was...
t-W-in - Sniper - 95
Lyra - High Priestka - 99
Manson - Assassin Cross - 95
Na GW za miláčka Aviel (Diky Lawrenovi)

"You should know by now, any attacks that aren't "Gfist" or "acid Bomb" or at least prefixed with "EDP" are not worth doing."

OdeslatNapsal: 19 dub 2012 15:24 
Post Hunter

uvidim ja, ako vecer, mozno, nwm
ale ak, tak to bude tak, ze bude vsetko nachystane, nechcem byt moc mimo postel
co sa VS tyka, tak mne hnije v kafre thara snad od novembra :)
aj ten SB by nebol zly...
ved viete, ze ja nicim nepohrdnem :D

OdeslatNapsal: 19 dub 2012 20:27 
Ghostring

VS som nedostal a ani nechcem ,pre mna tiez primarne Thorny :)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina