The Brotherhood

Právě je 02 kvě 2026 11:55

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: SinX build
OdeslatNapsal: 15 dub 2012 21:04 
Amon Ra

Co byste rikali na takovyto build - sonicare?

99 /70 jen s Valky armorem

http://calcx.wushuang.ws/?cawbLbibLabbm ... uaaaaHaaaa

Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  

Předmět příspěvku: Re: SinX build
OdeslatNapsal: 16 dub 2012 09:23 
Verit

Podle mě je to dobré, dát 130 str nebude velký problém a s vit by neměly být ani na gw potíže.

OdeslatNapsal: 16 dub 2012 09:36 
Post Hunter

a v pripade nudze budes mat dost +5 str zradla od Huntica :)

OdeslatNapsal: 20 dub 2012 11:56 
Ghostring

co neco takoveho?:)

http://calcx.wushuang.ws/?cawbLbibJaQboaVacabulaaoPfaaaaaaaae5aaaaaaaaahzhLuTaauRnycnnDbpnEgKnMbNhuaaaeeeaiaaaahffbbkkaaaaaagqkaaaf4aabafaaaaaaaaaaaaaHaaaa

switch.. alice+sign / feather beret+vesper02 xD

OdeslatNapsal: 20 dub 2012 13:03 
Amon Ra

Bohužel, mám už většinu statů rozdaných... Stejně říkám, že si udělám ještě jednoho Sina(X)a a ten bude mít 90 Base Agi (another pain in the ass : )

Díky

OdeslatNapsal: 20 dub 2012 13:16 
Ghostring

EmpError píše:
Bohužel, mám už většinu statů rozdaných... Stejně říkám, že si udělám ještě jednoho Sina(X)a a ten bude mít 90 Base Agi (another pain in the ass : )

Díky

tak ja nevim jaky mas hlavne staty :) treba 80vit neni potreba ale staci 70.. 99str neni na skodu aspon by ti nikdy nemel chybet nikdy ten bodik dva.. ale to co jsem hodil je podle me gear na ktery smerovat :)

Inta je skoda davat u hybridniho sina stejne tak jako si nedat agi pokud nejedes pure SB(a to je kravina na czro)

Rozumna agi u SB sinxe je uzasna:
Redukuje trvani pasti
Lepsi Empbreak
Pouzitelny Grim spam(a grim s edp boli + prenasi status)
Vetsi sance sundat autoattackem classical/ nebo pomoct ho sundat treba s matyr palou..
Vetsi DPS se souldestroyerem.. SB/SD hybrid STR/dex/vit je lepsi kdyz doplnis agi nez int protoze bez stringu stejne pomalu nic nesundas stema par int co mas.. ale AGI ma uzasny vliv na DPS se stringama a SD se 130str a klidne base int je pouzitelny s peknou agi protoze IP/Element stejne neovlivnuje Magic dmg ze SD...

Proste nevim jake mas ted staty ale jet sina s base agi je silena skoda imo.

OdeslatNapsal: 20 dub 2012 14:16 
Amon Ra

Právě dělám tu blbost : ) dělám Pure SB s hodně HP, aby mě nesundali ostatní SinX a hodně DEX abych trefil ostatní SinX.

Bohužel už mám 54 Dex, 19 Int a +/-40 Vit (base hodnoty)

Int tam neni kvuli SD, ale ciste a jen kvuli SP regenu a SP poolu, on ten Sonic neco stoji... Ikdyž by mělo hodně charu na jeden. Mám slot Infik s SW - bohuzel jsem nemel koule ani na +5 : )

OdeslatNapsal: 20 dub 2012 15:16 
Ghostring

EmpError píše:
Právě dělám tu blbost : ) dělám Pure SB s hodně HP, aby mě nesundali ostatní SinX a hodně DEX abych trefil ostatní SinX.

Bohužel už mám 54 Dex, 19 Int a +/-40 Vit (base hodnoty)

Int tam neni kvuli SD, ale ciste a jen kvuli SP regenu a SP poolu, on ten Sonic neco stoji... Ikdyž by mělo hodně charu na jeden. Mám slot Infik s SW - bohuzel jsem nemel koule ani na +5 : )

Pure SB sinx je v poho na GWro na eathene asi.. ale na czro aegisu bych teda urcite jel max str 70-80vit tak 60dex+- a zbytek do agi. Int je prakticky k prdu at mas 2base nebo 24 :) stejne ty poty budes mit a v agi ty investovane body delaji dokonce neco vic nez zvedani ucinnosti potu:)

Pure SB sinx je na CZro podle me silny build "na papiru" a jednotlacitkovej faceroll. Nicmene agi ti dava moznosta resit situace ruznymi zpusoby a ne jen trhanim si vlasu, protoze to SB skrz pozicaky stejne poradne davat nebudes a bez poison bottle neudelas vubec nic :D

To flee jsi pocital? (aka "trefeni ostatnich sinu") na sonicu je nejaky bonus ne? mozna vic bonusu a flee je redukovany o 20% afaik na gw :) dexa u pure SB se dava spis kvuli korekci min/max dmg a protoze to taky trochu zveda atk aspon myslim :)

Hraval jsem goblinova Sinxe kdysi a hybrid sin je podle me jedna z nejzabavnejsich postav, protoze muze delat spoustu veci...

Jdes s guildou se stringy a jit dat SB by se rovnalo jiste smrti od asury.. tak hazes aspon to SDcko nebo pokud to jde tak Grim se slusnou atspd a rozhazujes status:)

Gobluv sinx byl hybrid s int ale kdybych mel hrat nekdy znovu hybrid sina pral bych si aby mel misto inty agi :)
Kvuli grimu, empu atak :) Int je fajn na solo bez stringu ale jinak AGI ftw.

OdeslatNapsal: 20 dub 2012 15:31 
Amon Ra

Tak ta Dex je dobry stat. Dava ATK, rozdil mezi min a max, trosek aspd a i ten HIT. Vychazim z toho, ze meho sina co mel 90 agi nemohli Sinexove trefit. Hybrida nechci. Navic si nemyslim, ze jde o to zda-li je nebo neni jednotlacitkovy, ale myslim si ze je spis o pohybu, mateni, schovavani a samozrejme EDP sonicy. S agi bude dalsai sin, uz se na nem pracuje : )

OdeslatNapsal: 20 dub 2012 15:51 
Ghostring

EmpError píše:
Tak ta Dex je dobry stat. Dava ATK, rozdil mezi min a max, trosek aspd a i ten HIT. Vychazim z toho, ze meho sina co mel 90 agi nemohli Sinexove trefit. Hybrida nechci. Navic si nemyslim, ze jde o to zda-li je nebo neni jednotlacitkovy, ale myslim si ze je spis o pohybu, mateni, schovavani a samozrejme EDP sonicy. S agi bude dalsai sin, uz se na nem pracuje : )

ja tam psal co dela dex :D

jednotlacitkovy to proste v porovnani s hybridem je..
pohyb,mateni, schovavani... chaby.. nic to nemeni natom, ze kdyz bude hodne casta situace, kdy nemuzes jit davat EDP sonici(dostanes dispel.. ceka te tam asura etc..) tak s hybrid agi sinem hodis hide a hazes edp grim se solidnim dps a rozhazujes curse+hitlockujes/delas jim pozicaky, pokud nejde ani to aspon prudis lowdmg SDckem.

Za pure SB sina dostanes dispel a jdes brecet nebo dostanes asuru jakmile das nejaky SBcko.. a nebo nejcasteji..
budes se hybat a schovavat v invisu a koukat se jak ti vyndavaji guildu a ty nedelas vubec nic, protoze preci nejsi tak hloupy aby jsi se pripravil o poison bottlu/linku/zivot tim, ze nabehnes do chumlu nepratel..

Pure SB pro me sux.. silny na papire, neuniverzalni. low skillcap

90agi sin by me celkem zajimal, hlavne ten duvod proc ho jet :D

tahat agi zas tak vysoko je taky neoptimalni:)

Jinak pokud mas staty a skilly rozdeleny na ten Pure sonic tak uz to tak doklepej lepsi aspon to poradne :)

OdeslatNapsal: 21 kvě 2012 10:40 
Amon Ra

Koukam, že bych měl celkem pěkně dávat Tatacha a Hillsriony. Když mě nesežere Centipede : )

Máme tam warp? Jak se tam chodí? ...ještě jsem tam nebyl.

Chtěl bych Kaho card, nemá někdo zbytnou? : )

OdeslatNapsal: 21 kvě 2012 11:15 
Ghostring

warp tam máme, na guildovním warperovi je. (brasilis, manuk, )

OdeslatNapsal: 21 kvě 2012 11:27 
Amon Ra

Díky, vyzkouším.

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina