Tak ja som sem prisiel hrat hlavne kvoli guilde a tiez ma niekedy dozerie, ze sa nikam nejde kvoli tomu, ze si hrabeme na vlastnom piesocku.
Ja som siel monka takeho aby sa toto nedialo. Aby som bol uzitocny pre kazdeho a aby sme teda expili v partach.
Nevravim, ze teraz musime sediet v meste a cakat ako tupy co kedy bude. Nemam ani nic proti tomu, ked niekto expi sam, len ked je to niekto... kto zabrzdi celu partu, tak to je horsie :)
Tiez sa mi nepaci pristup ku guilde u par ludi. Do guildy by sme nemali predavat za draho, alebo tak. Ked sa obaja dohodnu ich problem, ale sme kamarati uz par rokov, tak by sme mohli ten pristup k sebe aj mat :)
Ja napriklad do guildy nepredavam. Nech to stoji co to stoji, tak to pustim zdarma. (Samozrejme pokial sa nejedna o dakeho denneho clena... A teraz neznamena, ze to iste chcem po vas, len ako priklad...).
A hlavne sa tu poslednu dobu urazaju ludia. Henten sa urazi na toho, na tu. A tak dalej... Omg, dajte si facku. Nie sme uz deti... Take spravanie by som cakal 5 rokov do zadu a nie teraz.
Nemyslim to zle. Na nikoho nechcem ukazovat prstom, kydat.. Mam vas rad a tak to myslim v dobrom.
Kiela mi je jedno kto zabije. Pre mna za mna nech ho zabija aj Ram s HL.
A sme brutalne offtopic. Asi zalozim QQ toppic