The Brotherhood

Právě je 02 kvě 2026 13:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Knight
OdeslatNapsal: 19 říj 2011 09:24 
Deviling

Rozjíždím toho knighta a pořád se nemůžu rozhodnout, jak jet skilly. Měl by to být STR/AGI THQ knight na rychle vyexpeni. Jako LK chci spirala.

Tady bych nic neřešil a mohl jet z 40jobu u sworda: http://irowiki.org/~himeyasha/skill4/kn ... IbHXbndncK

Ale řikám si, jestli si nemám vzít i pierce. Je to z 41jobu, dalších 7 bych mohl dát do magnumu, takže z 48: http://irowiki.org/~himeyasha/skill4/kn ... lbHXbxdvcK
Obecně nevím, jestli mám maxovat ten magnum a jestli ta Mdef z endure je důležitá.
díky za každou radu

Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  

Předmět příspěvku: Re: Knight
OdeslatNapsal: 19 říj 2011 10:38 
Administrátor

Nejsem knight odbornik, ale..

Pierce je paradni skill vzdy. Endure musi byt na max kvuli trvani, ne mdef. Kdyz mas libovolny jiny plosnak, manum uz kvuli delayi nikdy nepouzijes, takze ten bych nemaxoval. Spear bumerang na hunt slabych priser a oklepavani na dalku.

Spis si hodne precti o stat buildech, tam bych vahal. Agi-str-dex se jezdi spis na thq-brandish, to BB je pak slabsi. Agi build bude asi nejlepsi na solovani, nema ale vit, tak dost blby na tahani v parte. Str-dex-vit-agi se jezdi cisty bowling, pecky to dava nejvetsi, ale na solo by byl problem s hp. Str-vit-dex by byl asi nejlepsi hybrid do party, ktery by sel expit i solo. Jo a alespon malou int (30) bych dal na vsechno co ma alespon castecne expit samo, cim vic tim lip.. tech statu je dost malo.

Chce si to rozmyslet kam bys chtel chodit na solo, kolik by bylo potreba flee.. 30 agi ti neuskodi nikdy (ikdyz mit to v int by mohlo byt lepsi), 50 uz je ale drahych a je mozne ze ti to nikde moc stejne nepomuze, 80 uz urcite pomuze ale nezbude na vit..

Z novych veci me napada piercovani/bbckovani pingiculi, je tam zdarma heal, tam by se treba hodila spis vit.. to same moscovia na nizsim levlu, tam zas vic agi.. ufleeckovat Rachel by mohla byt parada..

Myslim, ze knight se musi daleko vic promyslet dopredu, neni to hunt ktery ma jeden a pul buildu, ale muze pak zase hodne vynikat v tom co si vybere.

Profil Poslat soukromou zprávu  

OdeslatNapsal: 19 říj 2011 14:16 
Deviling

Tak on brácha měl dřív spear knighta, tak od něj bych věděl co čekat. Ještě varianta by byla mít spear bez bumerangu a mít THQ na rozbíjení empa. http://irowiki.org/~himeyasha/skill4/kn ... eBGAHXdxmx Udělat max nebo skoro max str, pak kolem 50agi, 50vit a 50dex, 18 nebo 24INT. Tyhle staty jsem plánoval už původně-možná něco více agi než vit. Nebo se dá naopak více vit a méně agi.
Co se týče expení v partě, tak s tím za knighta moc nepočítám. Maximálně někde na to tahání, ale nevím.
Co se týče expení, tak mi přijde BB/agi více variabilní a možná i více expitelné. Buď přes BB nebo pobíhá v THQ. Zase spear může expit hezky na anubech nebo kasách (to už chce ale nějaký equip). Na GW ten spear více vydrží, ale zase nevezme empo.

Takhle by to mohlo finálně vypadat plus mínus (staty z equipu mám jen 2x ring s mantisem). http://calcx.wushuang.ws/?cahbLaYbGaUbg ... uaaaaHaaaa

skilly: http://irowiki.org/~himeyasha/skill4/kn ... lbHXbxdvcK
co vy na to?

OdeslatNapsal: 19 říj 2011 14:30 
Korvetní Kapitán

Doporučuju spíš toto:
http://irowiki.org/~himeyasha/skill4/kn ... morKbxeBcK

Ty mastery ve výsledku ani nepoznáš.

Taky bych dal asi precjen více AGI a méně VIT.

R.I.P.
Alesar - Profa ve službách jejího Veličenstva (... s neschopností zabíjet)
Alesar-SinX
Aschell-Profa lvl 99 (takovy Belga od TB, cekatel na dalsi moznost prestupu) -> už dočekal... :-(

TiTaN ve sluzbach TB

OdeslatNapsal: 19 říj 2011 15:13 
Deviling

THS mastery už mám na 10. Na naopak přijde, že ten útok navíc z nich je docela důležitý.
Skilly mám zatím Sword mastery 1
TH mastery 10
Bash 10
HP recovery 10
Provoke 1
a pak nějaký nerozdělený (job mám zatím 40)

OdeslatNapsal: 19 říj 2011 15:28 
Deviling

Nebo se na to vykašlat a jet spear knighta s THQ na lvl 5 na empo nebo autoattack s dvouručkou.
nějak takhle: http://irowiki.org/~himeyasha/skill4/kn ... eBGAHXeKlk

OdeslatNapsal: 19 říj 2011 16:53 
Post Hunter

Jestli se v nejakem "starem" povolani nevyznam, tak je to knight. Ale vzhledem k tomu, ze stejne cekam na bus, tak aspon pak obecnych rad.. :)
Predevsim je potreba si uvedomit do ceho se poustis. Knight je podobne jako rogue ci BS solo char a parte budes obecne vice ke skode nez uzitku. Proto se hodi pro hrace kterym toto nevadi. Ovsem narozdil od drive zminenych ma jedno vyznamne uplatneni. Vzhledem k HP modifikatoru je vyborny tank. Hodi se tedy do party na high-end lokace a MVP. Ovsem aby byl takto uzitecny musi mit hodne VIT. Rekl bych ze takovych 90 - 91 by mohlo byt OK.
Pokud te laka spise kariera solo-expice a empbreakera, doporucuju agi, prip. nejaky frenzy build.
Mame sice rate 5, ale stejne ti i ten knecht bude trvat tak odhadem 2-4 mesice hrani, tak bych to poradne promyslel uz ted. Pri rebornu budes vedet jestli ti dane rozlozeni statu vyhovovalo a prip. pojedes neco jineho.
Myslim ze neni na skodu pohrat si s kalkulatorem a naplanovat si na cem budes expit. Napr. ze chces dat na 1 BB Bathorku a Lesavku, tedy staci ti (jen hadam) 100 str i s bonusama, tedy zbytek muzes investovat do vit/int.
Pises tady nekde 50 dex. Jak rikam, knechni nejsou moje parketa, ale z obecneho hrani za jine mlatici chary mam zkusenost ze je to zbytecne moc. Pokud ti jde o hit, tak tam by mohlo stacit i pouhych 20 dex + bonusy. On ti to level dozene. Dex ale zvysuje i min damage, tak pokud by na nejakou zasadni potvoru chybelo trochu dmg aby padla na ranu (prip. 2 ci 3), vyplati se zvysit radeji levnou dex nez drahou str.
Taky bacha na equipovou narocnost knechta. Pokud budes expit na Bathorkach, tak by si mel byt financne docela zajisteny, ale presto je toho kopa. Hlavne pokud chces byt i tank. Je potreba mit spoustu redukcnich stitu, high def armor, vse hodne naplusovane a zaroven zbrane na expeni. Tedy nejake speary/mece (vetsinou 4 slotove) na kdejakou potvoru.
Navic bude od tebe vyzadovano nadprumerne potovani. Pri GW i expeni. Tady ti ale pomuze dost ta vysoka vit.
No je to beh na dlouhou trat. Jen doufam ze jsem te neodradil, ale jen namotivoval (Ze si reknes neco jako: "Challenge accepted!!") :) Knechta urcite potrebujeme jako sul na GW i tankovani.

Once upon a time there was...
t-W-in - Sniper - 95
Lyra - High Priestka - 99
Manson - Assassin Cross - 95
Na GW za miláčka Aviel (Diky Lawrenovi)

"You should know by now, any attacks that aren't "Gfist" or "acid Bomb" or at least prefixed with "EDP" are not worth doing."

OdeslatNapsal: 19 říj 2011 21:41 
Verit

Na RetRO jsem měl vymyšlený docela dobrý build na omnimastery knighta, ale tady na notebooku ho nikde nemám uložený, tak se musím podívat doma. Byl hodně inspirovaný Nazghulovou příručkou, ale ta umřela spolu se starým forem.

Každopádně ty staty tam byly nějak takhle (všechno base hodnoty): str 83 , 65 agi, 70 vit, 6 int a dex zbytek. Sice jsem se s tím dostal jen asi na 65 lvl, ale expilo se s tím krásně a je to využitelné snad při všech situacích.

Snad budu moci zítra dodat více informací, kdyby tě to případně zajímalo.

Edit: našel jsem přesné hodnoty base statů, tak jsem to opravil

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina