The Brotherhood

Právě je 02 kvě 2026 12:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Snipyho Build na High Wizarda
OdeslatNapsal: 27 úno 2008 22:52 
Ghostring

Takže 99 už je az dveřmi, takže je čas popřemyšlet o buildu na High Wizarda.
Za prve jsem se rozhodoval, jestli pojedu Full INT jako Raydak, ale po tom, co jsem na GW v perma stunu radsi pojedu vic VIT.

Takže:
INT 90 + 20 ( 17 Job, 2 Staff, 1 Earing)
DEX 99 + 22 ( 9 Job, 3 AoA, 3 Staff, 1 Glove, 6 Zerom karty)
VIT 45 + 5 ( 5 Job)
STR 2+3 (posledni body aspon unesu o 1 Wp vic :) )
AGI, LUK 1
Zbýva 1 status point :confused1:

Skilly:
První verze s LoV http://web.hc.keio.ac.jp/~fk061999/hime ... fXbkbncFax

Druhá s MS http://web.hc.keio.ac.jp/~fk061999/hime ... fNHKhNcAax

Osobně se mi víc zamlouva ta verze S LoV. Mam ten skill rád, Budu mít i Napalm Vulcan, u ktereho se mi líbi 30% šance na plošnej curse a da se spamovat i na magnet, ale stači aby ho už měla nějaka naše HW.
U verze s MS budu mít zase SW na 10 :)

Prosim o vaše názory

Static-X - Rockova skupina :) - teda Support Priest

http://www.phoenixteam.cz pokud jste z okoli Karviné a máte zajem o přestřelku, ozvěte se ;)

Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  

Předmět příspěvku: Re: Snipyho Build na High Wizarda
OdeslatNapsal: 27 úno 2008 22:58 
Administrátor

Myslím, že ten build s LoV je v pohodě. Pak bys mohl jet i víc vit, ale dneska nestačí ani 60, takže je to jedno.

OdeslatNapsal: 27 úno 2008 23:03 
Korvetní Kapitán

Zprve: Napalm Vulcan!? WTF...

Zadruhe: MS je dobre, ze se neprekryvaji...LoV a SG muze naraz hazet jedna wizna...

...takze pokud nemas nejakej build, kde je zaroven LoV a MS(coz by slo kdybys vynechal Napalm Vulcan a WB), tak doporucuji cislo 2

R.I.P.
Alesar - Profa ve službách jejího Veličenstva (... s neschopností zabíjet)
Alesar-SinX
Aschell-Profa lvl 99 (takovy Belga od TB, cekatel na dalsi moznost prestupu) -> už dočekal... :-(

TiTaN ve sluzbach TB

Naposledy upravil Alesar dne 27 úno 2008 23:05, celkově upraveno 1

OdeslatNapsal: 27 úno 2008 23:04 
Ghostring

Vic VIT by bylo fajn, ale to bych musel ubrat od INT a ja chci i nějakej DMG rozdavat a ne jen schytavat. Přece jen wizard je určenej pro boj jednotlivce s mnoha (pokud ma tank :biggrin: )

http://www.phoenixteam.cz pokud jste z okoli Karviné a máte zajem o přestřelku, ozvěte se ;)

OdeslatNapsal: 27 úno 2008 23:08 
Ghostring

Alesar píše:
Zprve: Napalm Vulcan!? WTF...

Zadruhe: MS je dobre, ze se neprekryvaji...LoV a SG muze naraz hazet jedna wizna...

...takze pokud nemas nejakej build, kde je zaroven LoV a MS, tak doporucuji cislo 2

Napalm Vulcan muže být fajn na zpomaleni. Vylečit se da jen Pasanou nebo Blessem. Opravim, že šance je 25%, ale je to plošne a ve stringach se to da spamovat. Při většim počtu se to může někdy hodit. Stači když to bude mít jedna wizna z Guildy/Ali. Osobně mi to žily nevyrve, když ho nebudu mít :)

OdeslatNapsal: 27 úno 2008 23:20 
Korvetní Kapitán

No predpokladam, ze jsi chtel napsat Panaceou misto pasanou...

Jde spis o to, ze 2x lepsi pracicku udela sinX s EDP grimem a Cursed sipem a HW se pak bude misto toho moci soustredit na gambo...popremyslej o tom.

R.I.P.
Alesar - Profa ve službách jejího Veličenstva (... s neschopností zabíjet)
Alesar-SinX
Aschell-Profa lvl 99 (takovy Belga od TB, cekatel na dalsi moznost prestupu) -> už dočekal... :-(

TiTaN ve sluzbach TB

OdeslatNapsal: 27 úno 2008 23:38 
Administrátor

Stingi píše:
VIT 45 + 5 ( 5 Job)

Znate me, proto reknu jedine: Hezka PvM wizna :happy:

(a to by stacilo dodat 10 vit a sehnat survajvorak - hned bychom meli druhou GW wiznu :shifty: )

Ke skillum: Rozhodne lvl 5 quag misto lvl 10 SW / FW, z toho jeden bod ubrat. Proti zbytku se neda namitat nic co by se nezakladalo na osobnich preferencich, takze dobry. :smile:

Profil Poslat soukromou zprávu  

OdeslatNapsal: 28 úno 2008 01:16 
Deviling

já sem teď na horách, tak se k tmu vyjádřim až doma (a nenakalenej :D), ale nějak se mi to nezdá. za prvý, kdyý píšeš build tak i s boostama a máš to nějaký divný. Určitě bpočítej se surv. man´tákem. já sem hodim pak i sůj build (srtaty už mam celkem jasný, yle skilly ne... ale to je jedno... ) Alw já počítám taky se 120int (ale bez int equipu a pak mmi vychází 130 dex bez AoA a 55 vit se surv. tj base: 99dex, 93int A 40vit (ake teď z hlavy fakt nevim... )

OdeslatNapsal: 28 úno 2008 08:55 
Ghostring

Tak teď jsem zjistil k čemu je survivors manteau :) paradni věc, co dava +10 VIT. To chci. To budu ještě meně ve stunu, ale víc bodu do VIT už davat nebudu. No ale to už je otazka equipu, který se da kdykoliv upravit i během hrani.
Prostě base hodnoty budou jake jsem napsal, zbatek se dořeši equipem.

Ke skillum. Tak na Napalm teda kašlu. Teď zbyva se rozhodnout zda jet build s MS nebo s LoV. Jake jsou vaše navrhy? Pokusim se v obou připadech dat QM na 5.

Upravene skilly :
MS build: Tady musim kvuli QM ubrat 1 bod ze SW nebo FW. Jako menši zlo mi přijde nechat FW na 9 http://web.hc.keio.ac.jp/~fk061999/hime ... fNHXhNcAax

LoV build: Tak tady mam vše co chci a ještě mi zbyl 1 bod, kterej jsem narval do IW pro delši trváni.
http://web.hc.keio.ac.jp/~fk061999/hime ... jkbxbncAax

OdeslatNapsal: 28 úno 2008 09:49 
Administrátor

Napalm Vulkan bych zas až tak nezatracoval, na zpomalení třeba i při postupu je curse vážně dobrej, málokdo s tím počítá a ze stringů ti ani panacey nepomůžou hnout se z místa. Určitě je to zajímavej skill.

Dal bych ho možná místo Water ballu ten jsem taky míval, ale jak nabývali lvly tak jsem ho používal míň a míň a při možnosti skill resetu jsem ho nakonec vyhodil úplně. Hodí se spíš na PvM, na GW přes redukce a díky postupnýmu dmg je snadno uchlastatelnej a příležitostí k použití je málo.

Jinak otázka LoV vs. MS je podle mě nerozhodnutelná, vybíral bych si podle osobních preferencí a zvyku obojí se hodí. LoV je rychlejší dává větší hitlock a větší plocha, hodí se na zastavování v kempu. MS je dává slušnej dmg a v kombinaci s šancí na stun a ze stringů je podle mě solidní dorážeč v precastu. Jinak přestava že bude jeden Hwiz házet 2 plošňáky je dost nouzovka, Mystifikal je neredukovatelnej takže by to s ním měl dost co dělat a v kombinaci s FW quag SW na CP apod. by se z toho brzo zbláznil.

O tom že quag je nutný na 5 jste mě nepřesvědčily :smile: , na základní funkčnost stačí i menší lvl. Přijde mi to podobný jako ta SW ta sice stačí na 7, ale na 10 je prostě lepší :biggrin: .

OdeslatNapsal: 28 úno 2008 10:41 
Post Hunter

Ve wiz buildech se sice moc nevyznam, ale zkusim taky troskou prispet. Pokud bych se rozhodoval mezi LoV a MS tak si dam asi LoV. Z pohledu protivnika wizen mi pripada LoV mnohem otravnejsi a nebezpecnejsi nez MS. MS snad uz ma (nebo bude mit) nekdo jiny od nas a 1 myslim staci. Ono to zadny mega damage nedava, takze je to spis jen na stun. LoVko ma uzasny hitlock a pokud by se to spojilo jeste s nejakym damage tak by to byl dost neprijemny skill. Navic by se tim dobre expilo v ID.
A jsem i pro Napalm Vulcan. Neprilis casty a podle me i docela podcenovany skill. Ikdyz jen teoreticky, v praxi jsem to snad jeste ani nevidel..
WB bych nedaval. Asi nejak takhle: Sill tree
Ale jak rikam, moc zkusenosti s wiznama nemam, tak doufam, ze neradim spatne..

Once upon a time there was...
t-W-in - Sniper - 95
Lyra - High Priestka - 99
Manson - Assassin Cross - 95
Na GW za miláčka Aviel (Diky Lawrenovi)

"You should know by now, any attacks that aren't "Gfist" or "acid Bomb" or at least prefixed with "EDP" are not worth doing."

OdeslatNapsal: 28 úno 2008 11:03 
Rideword

Tak aj ja nieco poviem aj ked to bude stara rozpravka lebo dam zase tie iste :)
skillz
ma to fw10, sc 10, sg 10, ms 10, lovko 1, sight, jt 10, sw 10, ma 10, gamba a quaq
nema to fire pilar, water ball, napalm vulkan, stave crasher, gravitation,

no nevyhody tochto zostavenia vidim len v tom ze to ma fb 4 co vadi pri expoch ale je to kvoli lepsiemu vykonu u gw neviem ako ostatny ale ja na gw fb nepouzivam a este ze to nema lov na 10 ale tak ja osobne to za ms nevymenim

a co sa statov tyka do 90 lvl idu vsetcia aj tak rovnako takze az potom sa budes zamyslat aky build budes mat

OdeslatNapsal: 28 úno 2008 13:04 
Zerom

t-W-in píše:
MS snad uz ma (nebo bude mit) nekdo jiny od nas a 1 myslim staci.

de hlavne o to ze ms se scita, lovko ne, takze 1 staci lovko, zbytek ms ...

OdeslatNapsal: 28 úno 2008 13:16 
Ghostring

Co napsal Aesir je dost hardore GW build. Myslim tim, že těžko expitelný ze začatku (FB 4). Ja jsem pro to mít FB na 10 i na GW to někdy použivam (jelikož hodně lidi nosi redukce na Water a Wind, tak na magnet hazim FB, i když teď budu spíš gambovat :) )
Mě osobně je bližší LoV, neni třeba na něj hazet aplify (o DMG se postaraj jini, ja hitlockuju), takže mužu se stringu krasně nahazet ještě FW,QM,sight. Ale už ho ma dost wizen od nas, a bylo by škoda, kdyby zas nikdo neměl MS. Proto bych chtěl vědět, kolik Wizardu ma ve svem buildu Meteora.
A s tim Napalmem nevim. Ten skill mě zajíma, ale nakonec to může být stráta 5 bodu. Stači když ho bude mít jedna wizna z ali. Má ho někdo, nebo ho pojede?
A škoda WaterBallu, tak jsems e těšil, že ten skill uvidim v praxi. Ten DMG na PvM je fakt užasnej :teehee:

OdeslatNapsal: 28 úno 2008 16:46 
Ghostring

Stingi píše:
Co napsal Aesir je dost hardore GW build. Myslim tim, že těžko expitelný ze začatku (FB 4). Ja jsem pro to mít FB na 10 i na GW to někdy použivam (jelikož hodně lidi nosi redukce na Water a Wind, tak na magnet hazim FB, i když teď budu spíš gambovat :) )

High mage mas naexpeneho raz dva, at ma jakykoliv build. A FB na GW pouzijes tak mozna z nudy do fiber locku nebo stone curse, jine vyuziti me opravdu nenapada. Jeste by me zajimalo kdo nosi na GW wind redukce :)))

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina