Ten Rollbeck s tím zacvičil ještě více. Nelogl jsme se asi 14 dnu a tak přesně ani já nevím, ale GW moc živější nejsou.
Suroviny co jsem nabízel, jsou z části mé z části gildovní a nepotřebuji je vracet. Hodně z nich je shodných s tím co se používalo na tiafliho a tak jsem je hromadil již léta a myslím, že jich mám/máme tak na 3 postavy na 86 lvl. Vracet to určitě nechci. Nemá smysl to schovávat do nekonečna a pokud tu umožní právě někomu kdo se sem vrátí se rychleji zařadit mezi nás, tak proč je na to nepoužít. Bude alespoň s kým třeba jen měsíc hrát. Pokud jsi se rozhodl se k RO na nějaký čas vrátit budeme rádi a je jedno zda budeš hrát denně, týdně nebo i méně. Jsi TB a tak je to pro TB přínosem.
Pokud jsi se chtěl vrátit jen jako k hraní her, tak jsou asi lepší varianty, ale pro mě je to spíše o lidech a tak samozřejmě setrvávám na czechRO.
O equip si nedělej starost. Server běží natolik dlouho, že zásoby jsou tu veliké. Půjčit se dá skoro vše, akorát to není tak zábavné, jako si to postupně získávat. Nic ti však nebude bránit dopracovat se s půjčeným equipem k equipu svému. Naopak pro nás může být dobré, že bude alespoň někdo pro koho má smysl jit něco huntit
Jo a Priesta na huntění peříček potřebuji jak sůl tekže případnou kompenzaci pomoci si jsem schopen vyhrat několikanásobně