Nie zeby to niekoho zaujimalo, ale ked uz som taky rozpisany vsade :-) .
Prvy den : ---
Trainingac , 6job 3base len za pokecanie s npc. Zabijanie monstier, neak malo ich tam bolo (dalo sa portovat na rozne mapy, nevedel som :)). Job 10, payon, cudne obchody s pecopeco pierkami, nechapem. 1lvl a som takewon. Este par poporingov, lvl 20 ostatny sli spat. Afk. 3 hodiny rano, event. A nejdem?
Prerastene gm, warpi do Bayland 4, "Zabijajte priseri, na povel port, prvy trade s danou vecou = vyhra" ,
odmena OCA, 7 koleciek, rozne mapi. Kazda prisera = instant death na ranu dve(lvl20). Celkovo ale cudny event. ZZzzzzz..
Den dva : ---
Buffy, ubudajuca palicka = dlzka. Ingame fullscreen world map, nanej poloha pt clenov (mozno i gild neviem) .
Velda posiela 40k. Poucenie o exp queste, pecopeco mapa, quest npc, 20-27lvl za 1minutu. 15min lvl 30.
Vzducholod, geographer, lechh mode lvl 35 nuda .
Stopem do veci okolo exp questov, a prichadzam na to, ze je to najgenialnejsi system ever.
Questit sa da na 2 typy
-nazbierat 25 itemov z mobov na rovnakej mape ako npc
-zabit 50 100 150 tych istych monstier na mape.
A cim je to take genialne, uz asi kazdy zacina tusit :D , pri plneni kill questu samozrejme padaju aj itemi xD, ale to nieje vsetko
, ak je party share, kazdy zabiti mob sa rata rovnako kazdemu clenovi ktory je v dohlade!! , cim vetsia pt, tym vetsie expi!!
Tlacitko quest, vypisuje kolko monstier este k danemu questu chyba zabit.
Ale co je este lepsie, ak niekto ide offfline a ostatny pokracuju, najcastejsie obmedzenie je neprekrocit +- 10 lvl, staci pri robeni
kill questu nazbierane itemi na hunt quest poslat postou dotycnemu, a dozenie nas za 5minut!! .
Vrazdime coco caramel na hunt/kill questy, odmeni za q pohybuju od 80-50 percent, lvl 40.
Vrazdime hode/frildori lvl 52. Q itemi sme nehali polodinovy ktory sa niekam zafkoval na lvl 40 .
Predpokladam ze to asi funguje kade tade, ja som len este asi ani nikdy nezazil taketo pt expenie od newb lvl v konstantnej parte, nikdy som to nechapal, ale je to fakt fun :-) , tak som asi kus prehnane uneseny, ono to o den dva opadne :) . Quests system je ale super lebo cim viac ludi je v parte tym je vyhodnejsi, a je to iny typ hrania ako klasicky oldschool grind, ale pritom sa zdy da i pekne solovat, take nieco vela hier neponuka :) .
Ak je niekto bohac a vykupi itemi z placu, alebo si ich necha z exp, moze dat 60-75 lvl na dalsej postave za pol hodiny . A stazujte sa niekto ze su tam low raty :) .
viz
http://irowiki.org/wiki/Repeatable_EXP_QuestsPs : ono mozno to tak facha i na czro, neviem newba som klasicky nehral 5rokov :DDD