The Brotherhood

Právě je 02 kvě 2026 03:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 217 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nabor
OdeslatNapsal: 11 zář 2009 16:36 
Alfa Samička

Majky píše:
Pretoze u nas je najlepsi kolektiv a mame sa vsetci radi :)...a vsetci nam to zavidia :o)

Neznášam Ťa .... So evil :twisted: Ale nie :P neboooj Majky :console:

Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  

OdeslatNapsal: 12 zář 2009 14:08 
Administrátor

Jde o to, že když budem odmítat i dobré hráče, tak tu za chvíly nikdo nezbyde a budou nás dávat i lum gildy o 20-ti nepotujícíh lidech.

OdeslatNapsal: 13 zář 2009 16:06 
Administrátor

No jde o to co považuješ za dobré hráče. Lidi jako Stef a Mike jsou sólisti co si chtějí hlavně hrát na svým písečku aniž by na to měli a proto mi nepřijdou jako nějakej zvláštní přínos.

OdeslatNapsal: 13 zář 2009 17:22 
Post Hunter

Tak me tu mate zpatky a souhlasim ze Stef ani Mike urcite ne :)
Pokud chceme nakopnout nas vykon, tak by to chtelo spis najit cloveka s creatorem a sponzorovat mu bomby. Vetsinu nebo vsechny. Surovin mame stale relativne mnoho a nikoho kdo by je spotrebovaval. Arthas s Yachirem se snazi, tak jim s tim pomahat. Proste zas a opet opakuji ze jsme bezzubi. Takze hlavne dmg a stun. No a pak sacri, jeste jednu wiznu a profu, sinxu taky neni nikdy dost.. vsak to znate :biggrin: Stale ta sama pisnicka :whistling:

A doufam ze uz jste se dostatecne vyFalloutovali a budete zabijet cas zase hezky doma :bruce_h4h:
:laugh:

Once upon a time there was...
t-W-in - Sniper - 95
Lyra - High Priestka - 99
Manson - Assassin Cross - 95
Na GW za miláčka Aviel (Diky Lawrenovi)

"You should know by now, any attacks that aren't "Gfist" or "acid Bomb" or at least prefixed with "EDP" are not worth doing."

OdeslatNapsal: 13 zář 2009 17:43 
Ungoliant

Gimme acc na munkeyho a ja za creatora rad pojdem :)...pre zmenu konecne aj niekoho zabit :D

OdeslatNapsal: 13 zář 2009 17:45 
Evil Overlord

bez stringu se ti bude bombit zle :biggrin:, ale je fakt, ze arthas bombi dobre, za to ho musim pochvalit, bez nej by se souperi vyhazovali hure

Momentalne hraju hru Real Life. Sbirani itemu je narocnejsi, achievementy slozite, ve hre je spousta poplatku a mas jen jeden zivot. Ale hraje ji spousta lidi a ta grafika a herni moznosti ... paradni.

OdeslatNapsal: 13 zář 2009 18:04 
Korvetní Kapitán

t-W-in píše:
... a profu ...

Za tohle budu ted asi dost hrat...

t-W-in píše:
A doufam ze uz jste se dostatecne vyFalloutovali a budete zabijet cas zase hezky doma :bruce_h4h:
:laugh:

Tohle, nevim jak u jinych, ale u me zatim neplati. Ta hra mi dava neco, co RO uz dat nemuze, totiz spoustu hracu okolo. Na RO se mimo GW uz nic delat neda (co na tehle one slo to bylo provedeno) a ty GW ted taky stoji za prd bohuzel.
Jedine co mi RO dalo, a (pevne doufám) neztrati to na hodnote ani s umiranim serveru, jste vy...
Dark Warrior píše:
na TB si cennim, ze je to spise takova moje rodina, nez parta spoluhracu

R.I.P.
Alesar - Profa ve službách jejího Veličenstva (... s neschopností zabíjet)
Alesar-SinX
Aschell-Profa lvl 99 (takovy Belga od TB, cekatel na dalsi moznost prestupu) -> už dočekal... :-(

TiTaN ve sluzbach TB

OdeslatNapsal: 13 zář 2009 18:10 
Ungoliant

Dark Warrior píše:
bez stringu se ti bude bombit zle :biggrin:, ale je fakt, ze arthas bombi dobre, za to ho musim pochvalit, bez nej by se souperi vyhazovali hure

Tak stringy pojde niekto iny!!!!koho to ma furt bavit :D

OdeslatNapsal: 14 zář 2009 14:31 
Thanatos Phantom

Přesto, že jsem uvedené lidi také nechtěl tak souhlasím i s Kotlem. Ono kdy to tak pozoruji tak to brzy dospěje do fáze kdy budeme muset leavnout i Shokei aby bylo s kým bojovat. O Stefovi tu šli hlášky v tom duchu, že hodlá končit úplně. Nabrat někoho takového na pár dnů nebo týdnů se mi také nechce. Včerejší masakr FiH, LoD, LOL Hmm no žádná velká zábava to není. Dost doufám v novou zonu. Odhaduji, že nové věci budou navrátivší se jedinci spíše prodávat a za to živit GW než že by nějak extra expili nové chary. To ale ukáže čas.

Jo byly doby kdy jsme byli rádi, že dobijeme hrad…
Pak byly doby kdy jsme byli rádi, že ho udržíme déle než 5 minut..
Pak nastala doba kdy jsem ho dokázali i udržet když na nás nešla přesila..
Někdy se nám zadařilo vzít i hrad silnější gildě...
Dařilo se nám hrady udržet již celkem pravidelně..
Je ostuda mít jen jeden hrad…
Je ostuda nemít všechny hrady…
Je ostuda i při absenci jakékoliv podobné síly držet ali…

Poslední krok je před námi. Pokud nová zona nevrátí staré síly viděl bych to na tento krok. Nábor nových členů bych tedy zvažoval. Tímto krokem si myslím, že se k nám může přihlásit i pár lidí od jinud kteří za to stojí. Nebral bych tedy každého. Věřím, že by se vrátili i lidi jako Aesir. Byl vždy dost GW orientovaný a wizna mu šla.

OdeslatNapsal: 14 zář 2009 15:06 
Administrátor

Leavnout Shokei a vzít koho? Co se 100 investem, který musíme někam dát a nepřijít o něj hned první GW.
Je otázkou času, než si gildy uvědomí, že je třeba se spojit, aby mohli ostatním konkurovat. My jsme to museli absolvovat několikrát, tak proč by ostatní nemohli taky.
Shokei si taky zas udělají druhou gildu na duály, opozdilce nebo jinou ali, takže by to nic nevyřešilo.
Ani zrušení aliancí by nepomohlo, protože bychom se pak museli domlouvat se všemi gildami na serveru, abychom měli šanci vzít pevnost Shokei.

To, že jsme včera ubránili 2 hrady v jedné partě bylo díky tomu, že jsme konečně chodili spolu, že Rayden házel UR vždy ve vhodnou chvíly, že se každý snažil a neumíral jako nějaké LK od LoL s asumpkem pod SG.

Pokud chtějí ostatní hrady, ať tomu obětujou minimálně to, co my.

OdeslatNapsal: 14 zář 2009 15:31 
Evil Overlord

I kdyz tady nejsem uplne od zacatku, tak jsem hrdy na to co se tady podarilo za ty roky vybudovat prakticky z niceho. Proc se o ten uspech hned pripravovat ? Je to zabavne jak chcou byt vsichni na vrcholu, ale pak se snazi, aby si vubec kvalitne zabojovali :smile:. Rusit ali se shokei bych videl az jako uplne krajni moznost, protoze z nasi ali jsou to oni co jsou silnejsi, rekl bych, ze oproti nam i dvojnasobne, ale tim nechci rict, ze sila spojence je ten duvod proc drzime spolu, spise jsme nasli nekoho na koho je mozno se vzdy spolehnout ... jen si uzivejme slavy dokud to jde, nejlepsi nebudeme na vzdy ...

Momentalne hraju hru Real Life. Sbirani itemu je narocnejsi, achievementy slozite, ve hre je spousta poplatku a mas jen jeden zivot. Ale hraje ji spousta lidi a ta grafika a herni moznosti ... paradni.

OdeslatNapsal: 14 zář 2009 16:38 
Administrátor

Nábor se určitě hodí pořád, ale nechtěl bych aby to bylo prostě tak že berem všechno za každou cenu.

Ono to že včera jsme to jako aliance všude "ownily" taky není žádné obecné pravidlo. Před měsícem se Shokei šetřily a mi chodily v deseti a mohli jsme si tak maximálně hrát v bitkách s Lol. Teď zas Arouš posháněl lidi a vybalil zásoby a jsou hodně silní a nás to snad taky trochu nakoplo, ale za měsíc to může být zase jinak. Lidí je teď na GW málo, ale řekl bych že velká část DML i LS na ně přijde když se naskytne nějakej impuls. Jsem zvědavej jak se na tom projeví ta nová zóna pokud se jí podaří rozběhnout. Každopádně když už by jsme tu zbyli jenom my a Shokei tak je to skoro klinická smrt serveru a není moc co řešit.
A zrušení pro nás podle mě výborně fungující aliance pokud se to nezruší úplně na celým serveru mi přijde jako nesmysl. Nedokážu si představit, že by toho někdo jiný okamžitě nevyužil a akorát bysme si vyměnily místa.

OdeslatNapsal: 14 zář 2009 16:48 
Thanatos Phantom

A tak nesmíte to brát doslova. Já jsem tím nemyslel „udělejme to od zítřka!“
Psal jsem dovětek, že pokud nová zóna nepřižene starý vítr:-)

Je to spíše filozofování nad tím co by a kdyby, nežli nějaký zásadní návrh. Jasné je, že bychom těžko drželi investy. Na to, že by se dokázali domluvit ty menší gildy nespoléhám. Proč jich je tolik? A Proč vznikají stále nové? Protože se nedokáží dohodnout ani sami se sebou natož s ali a nebo protivníkem. JE to spíš reakce na poslední dvoje GW. Čtvrtek – dostali jsme totálně na frak a nešlo s tím nic moc dělat. Nebyli chary. Neděle – mě přišlo, že neměli moc šanci. Tedy neměli šanci udržet to kam jsme šli. Pak ta závěrečná operace již tak sranda nebyla to ne.

OdeslatNapsal: 14 zář 2009 17:01 
Ungoliant

ja bych pockal co se bude dit :)

momentalne to vypada ze DML jsou na dne a LS nemaji lidi, ale jak psal raydak, pred mesicem to stejne vypadalo u shokei...
rozbit ali = navrat dml a LS aspon na nekolik GW aby znulovali spolecne investy :)

OdeslatNapsal: 15 zář 2009 06:18 
Post Hunter

No dle mého je zásadní problém ostatních guild FiH LoL stejně i LS a DML (kdyby hráli) v tom, že je mezi pár jejich členy dost brutální antipatie, Ti lidi se prostě nemají rádi, asi podobně jako když nemohla vzniknout ali s DML především kvůli pana Lesíka. Jasně, že i u nás se nadávalo na shokei a i tak nakonec vznikla ali, ale základem bylo to, že zde nebyla nenávist mezi hráči jako jednotlivci, šlo jen o jakousi nevraživost vzniklou tím, že se jednalo o soupeře.

Prostě bych moc nepočítal s tím že se tyhle guildy někdy spojí a utvoří bojeschopnou stranu. Spojování a TB většinou probíhalo naprosto přirozeně, SoP, Titani, pár pand, prostě to byli lidi co už se stejně znali a tak nějaké spojení nebyl problém. Takhle to alespoň vidím já, i když už jsem nějaký ten měsíc mimo.

Komunita upadá a nová krev nepřichází a ani nepřijde, s tím že server postupně zanikne se holt musíte smířit, ale nemyslím si že to bude zase až tak brzo ještě má potenciál nějaký ten rok vydržet, pokud někdo zaplatí provoz. S masivními GW se ale musíte rozloučit už teď. Jo LS se možná zase z hecu vrátí na jeden dva měsíce, ale jsou už vyhořelí a déle nezůstanou. Jo a určitě se nevrátí v příštím měsíci, protože teď mají zaplacený Warhammer.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 217 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina