The Brotherhood

Právě je 02 kvě 2026 06:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Neprustrelny Mnich
OdeslatNapsal: 13 črc 2009 17:25 
Administrátor

Někdo si ze mě dnes buď dělal dost imbecilní srandu nebo se už login na něj rozšířil natolik, že se ho někdo hodně slaboduchý pokusil vykrást a prodat mi jeho equip.

Každopádně aco jménem Dark_Bunda měl 90% Mnichova equipu, nakonec snad všechno vrátil a smazal se. Nehodlám zjišťovat jak to bylo nebo co to bylo. Mnich můj není a login na něj mezi blbečky nešířím.

Změnil jsem na něj heslo, aby byla jistota že se nic neztratí. Kdo ho chce ať si to vyřídí buď přímo s Mnichem nebo s Hunticem, kterýmu ho odkázal.

Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  

Předmět příspěvku: Re: Neprustrelny Mnich
OdeslatNapsal: 13 črc 2009 17:27 
Ungoliant

mimochodem me prodal +7 tidalky s matyrem za 3M :) a ja byl takovy charakter ze sem mu je prodal zpet! :)

OdeslatNapsal: 13 črc 2009 20:33 
Thanatos Phantom

Aha tak dnes u nás opruzoval ještě u kafry aco 16 lvl jménem Dark_Kiler nebo tak nějak - LeiTO bude možná vědět. Oslovil mě jménem ikdyž skomoleným a ptal se mě jestli má dobrý equip, že ho ukáže. Měl tak pár věcí které jsou u priesta starého typu běžné, třeba +7 Buckler s Phenomenou. Na Aco 16lvl samozřejmě nesehnatelné. chtel mi to prodat za 4M. Říkal jsem mu, že to má cenu vysší. Dual řekl jsem si. Pak se ukázalo, že ani neví jak má jet priesta a podobně. Napsal jsem mu odkud má ten equip když nemá jiné postavy.
Odpověď : sbíral jsem nějaké věci.
Russell: Jak sbíral? tomu nerozumím na 16 lvl jsi nemohl nasbírat nic za co by jsi to sehnal.
Odpověď: to neřeš
Russell: No já než někomu doporučím aby něco koupil, zajímá mě jestli to není kradené
Odpověď: Já nekradu !!!! (tvářil se rozhořčeně)
Pak ještě nějaké kecy a pak se šel smazat a šel založit novou postavu když tutu skazil. LeiTOvi dal nějaký eqip at mu jej podrží. Více již nevím. byl jsem pak dost AFK. jen Leito psal, že je podivný a že se mu to nezdá.

Zajímalo mě jak jsi na to přišel Raydene.

OdeslatNapsal: 13 črc 2009 21:18 
Administrátor

No ten Dark_Kiler byl taky jeho on se mi ozval podobně jako tobě a Twinovi. Nabídl něco k odprodeji a dokonce se ptal jestli bysme ho nevzali do guildy. Bavily jsme se s ním snad tak hodinku.

Už od začátku byl podezřelej, protože na spoustu otázek nedokázal důvěryhodně odpovědět a na některý prokazatelně lhal (vymyslel si chary za který prý kdysi na czechru hrál). Pak se logl Mnich a jeho stejným stylem psaní s otřesnýma hrubkama začal vlastně sám sebe podporovat a na otázku kdo je na Mnichovi odlogl. Byl u toho taky Sevi tak jsme se původně smáli, že si z nás někdo dělá srandu, ale pak ho napadlo, že ty věci můžou být z Mnicha.
To jsem si potvrdil a postupně to přestávala být sranda. Když jsme na něj pak zatlačily tak ze sebe vysypal asi 20 věcí napsal svůj login a smazal se.

OdeslatNapsal: 13 črc 2009 22:33 
Ungoliant

utvrzuje me to v nazoru, ze zmenit heslo byla spravna volba, nicmene, heslo na jeho ucet bylo Malinovka1, coz se podoba heslum z VT, takze to musel byt nekdo od TB... jelikoz acc na mnicha mohl nejaky blbec nekomu dat, ale aby mel zaroven i heslo na VT je imho blbost...

edit: a docela se zacal trepat, kdyz na nej raydak prisel s banovanim... to me pak vylozene prosil abych mu tradnul zpet ty tidal shoesky, rychle vsechno raydenovi vratil, zbytek veci vyhazel na zem a pak nam dal ucet a nasledne se smazal... nicmene na te jedne postave pred smazanim nezbyly zadne itemy to sem videl... mozna by neskodilo tam prohlidnout jeste kafru, ale ja uz ten login neznam....

OdeslatNapsal: 14 črc 2009 06:18 
Rideword

To su mi veci. Ja som tam mal svoj valky shield s tharou a valky shoes s matyrom a poty tak dufam ze som o to neprisiel :sad: . Kua nechapem preco je vzdy niekto taky "sikovny".

OdeslatNapsal: 14 črc 2009 07:27 
Ungoliant

na ucte toho zlosyna se objevily dalsi 3 postavy, nejaky sword a asi 2 novicova - jmena elemar dark moore a nevhodne jmeno postavy

ale porad me to z toho accu odpojuje nevim proc

EDIT: nastval sem se a zmenil sem na tom uctu heslo, v kafre je 65 unripe apple, Glitering jacket a cigarette, coz si myslim na takoveho nooba nepatri :) kdyby to bylo z mnicha dejte vedet...

EDIT2: poslan mail na reports kvuli memu vniknuti na dany ucet a zmeny hesla

Citace:
Zdar,
toto je spise informativni a pro me pojistujici oznameni. Vcera se v geffenu objevil nejaky hrac s low level postavami nabizejici equip z jednoho HP (prodaval je vyrazne pod cenou, ale ciste jen TB clenum a me), ktereho vyuziva guilda TB. po dlouhem rozhovoru, ve kterem sme ho nejdrive povazovali za vtipalka, nasledne zacal humor opadat. Nicmene po vyhrozovani zabanovanim hodne veci vratil zpatky, zbytek vyhazel na zem, napsal jmeno a heslo ke svemu uctu a nasledne smazal postavy na danem uctu.

dnes sem se trosku namichl zmenil heslo na danem uctu a zjistil ze na nem sou zase 3 jine postavy, logl sem jednu a podival se do kafry, stale tam jsou nektere veci, ktere asi nemohl dostat legalni cestou, a mozna budou navraceny zpet na vyse zminovane HP, pokud se nekdo ozve ze to na danem HP chybi.

Prakticky sme se s timto podivnym zlodejem vyporadali sami, po GM teamu nepozaduju nic, jen bych poprosil o zalozeni tohoto mailu, kdyby v budoucnu vznikly problemy s uctem Fanta88 jelikoz si jsem vedom ze zmena hesla ciziho uctu neni az tak prilis legalnim krokem, nicmene sem se u ni ridil prislovim "Ucel sveti prostredky".

Severus

PS: zcela jiste si muze dana osoba zmenit heslo pres mail, v tom pripade bychom v budoucnu mozna oznamili kradez zbyvajiciho equipu az se jeho ztrata prosetri.

jen aby ste o tom vedeli kdyby se vas nekdo ptal...

OdeslatNapsal: 14 črc 2009 10:37 
Ungoliant

odepsal mi sakurai ze je dobre ze sme toho lolka donutili at nam vsechny veci povraci, stejne to vetsinou skonci na domluve...

jeste mel par dotazu tak sem mu na to neco napsal a nakonec sem dodal ze uz je asi vsechno v cajku, po odplate ja osobne netouzim, ale pokud se chce procvicit v databazi tak at si hrisnika klidne vyhleda...

OdeslatNapsal: 14 črc 2009 16:06 
Evil Overlord

jeste by jste mohli zkusit sakuraie pozadat o to, aby mrknul na to kdo to byl (podle IP, mailu by to zjistit jit mohlo), sice GM jsou ve sdelovani jmen hlavnich postav zdrzenlivi, ale co kdyby, celkem me to zajima

Momentalne hraju hru Real Life. Sbirani itemu je narocnejsi, achievementy slozite, ve hre je spousta poplatku a mas jen jeden zivot. Ale hraje ji spousta lidi a ta grafika a herni moznosti ... paradni.

OdeslatNapsal: 14 črc 2009 16:08 
Administrátor

Dark Warrior píše:
jeste by jste mohli zkusit sakuraie pozadat o to, aby mrknul na to kdo to byl (podle IP, mailu by to zjistit jit mohlo), sice GM jsou ve sdelovani jmen hlavnich postav zdrzenlivi, ale co kdyby, celkem me to zajima

Me taktez..

Profil Poslat soukromou zprávu  

OdeslatNapsal: 14 črc 2009 20:11 
Ungoliant

tak mam to a myslim ze vas to prekvapi, jeste sem to ani sam nedocetl jak je to zhave

Citace:
Zda se, ze jste pri vymahani veci byly velmi uspesni, az na par veci se
vratilo mnichovi (cigar zustala v kafre uctu fanta88), goblin masku ma high
priest .:Kill Bill:.

Dival jsem se jake ucty jsou logovany z IP adresy, ktera zrejme provedla
kradez, hledani podle IP adresy neni spolehlive, protoze muze byt sdilena
vice lidmi, ktere se ve hre nikdy ani nepotkali. Z tohoto duvodu jsou
nasledujici informace ciste pro zajimavost, a nevyvozuj z nich zadne
nasledky.

Za dnesni den logla ucty, na kterych jsou postavy: Robeqova sluzka, Peta,
.:Kill Bill:., Iblis, Kunhutka a dalsich par postav, ktere jsou ted
novicove, tak predpokladam, ze puvodni "zname" postavy byly vymazany.

Za nekolik uplynulych mesicu tato adresa logla nejvicekrat ucet s postavou
.:Kill Bill:., na druhem miste je ucet s postavou NOZDORM (na vsech uctech,
registrovanych na stejny mail jako ma tento, je nejvyssi level je 58 hunt a
spoustu novicu, mozna tu taky probehlo vymazavani postav) a treti
nejcasteji logovany je ucet se stalkerkou Iblis.

Nemam prehled "kdo za koho hraje", takze zjisteni totoznosti "zlodeje ktery
vsechno vratil" je dale na tobe.

Sakurai

edit: nicmene nijak vazne bych to nebral, prece jen se prakticky nic neztratilo, jen sem doufal ze se dany clovek prizna... mimojine brat equip z ciziho uctu... to se snad nestydis... u TB nejsem, takze si to vyreste mezi sebou sami.

OdeslatNapsal: 14 črc 2009 22:28 
Poporing

Tak aby se to objasnilo ...už to tady bylo jednou !
Já doufám, že mi pevně věříte že jsem čestný člověk...a že tohle nemám na svědomí...přeci jen pojmenovat svou postavu NOZDORM..je kapičku dementní pro snad dospělého člověka :o) , ano vychlastal jsem Jenisáčkovi 40wp na mnichovi ale do posledního jsem je vrátil a ještě přidal na vrh.

Celou dobu jsem si říkal, jakej jouda tohle mohl udělat....a nenapadlo mě ani za živého boha, jestli si vzpomínáte stejný problém se řešil tenkrát je to rok zpět s Killem a to můj bratr zneužil hesla která mam na postavy uložené v PC....100x a 1000x se omlouvám, tentokrát to nezkončilo domluvou ale pořádnym vejpraskem dostal 15x ran páskem na holou je mu pouhých 9 let a doufám, že už se to nestane...hesla pečlivě schovám a velice se ještě jednou omlouvám za způsobené potíže....

Pevně doufám, že to nepoškodí mou image před Vámi děkuji za pochopení

Váš Ibla

do pár dní postnu foto jeho PRDELE abyste věděli že má slova nejsou prázdná :-)

OdeslatNapsal: 14 črc 2009 22:38 
Administrátor

No vida přesně něco takovýho jsem předpokládal. Dokonce jsem někomu psal, že mi to přišlo jako nějaký desetiletý děcko :smile: .
Hlavně že se to vyřešilo. Doporučuji bezpečnostní konzultaci se Sevou, už s tím má taky bohaté zkušenosti :pinch: .

OdeslatNapsal: 14 črc 2009 22:56 
Poporing

Díky za důvěru ;-)

OdeslatNapsal: 14 črc 2009 23:06 
Post Hunter

Lord_Rayden píše:
No vida přesně něco takovýho jsem předpokládal. Dokonce jsem někomu psal, že mi to přišlo jako nějaký desetiletý děcko :smile: .
Hlavně že se to vyřešilo. Doporučuji bezpečnostní konzultaci se Sevou, už s tím má taky bohaté zkušenosti :pinch: .

jn,ja tohle resim proste stale a uz me to taky prestava bavit...
proste deti jsou deti no...

Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina