Davam tomu do konce prazdnin, nez se to zas vypne...
Jako GuM je Rayden dobrej, horsi je, ze HW jako GuM bude ted celkem nevyhodou. Co z toho vyplyva?
- a) Rayden zacne hrat sinXe, champa atd...
- b) Formalne se zmeni GuM na vyhodnejsi char, ktery bude hrat na GW nekdo jiny nez Rayden, ale jinak tam bude mit pristup Rayden
- c) Nic se nezmeni a UC budem vyuzivat hold jen na seskupovani
Ja osobne si nemyslim, ze zmena GuM by v nasem zazitem systemu neco znamenala a Rayden neni autorita jen kvuli svemu GuM postu, ale diky svemu jednani.
Kazdopadne bych rozhodovani o pripadne zmene GuM nechal na pozdeji a nejdrive vyckal, jak to ted bude ci nebude fungovat...Jako jedina mozna alternativa k Raydenovi mi prijde Russell (champ a spolehlivy clovek).
FirstKnight píše:
znamena to ze se zmenou gmka prichazi moznost ze nejaky stalk s gtb a linkou projde za obranu a povola zbytek gildy :o) holt riziko povolani, ale vzhledem k slozeni gild a k tomu ze investy jsou nulove, zas takovy problem to neni pokud nekdo misto bje da prednost vziti hradu, tak at jim to za tech 20-50m stoji :o) pokud si chtej menit gmko :o)
Prijde to jenom me jako naprosto nahlavu postavena logika a nebo i nekomu jinemu? Mi nerikejte, ze je naprosto spravne, kdyz si nekdo vytahne invest a pak mu ho takto snadno vemou...
Vic mi to zni asi takto: "My LS ted nic nekempime a na to neco kempit ani nemame, tudiz je nam tato problematika ukradena."