The Brotherhood

Právě je 02 kvě 2026 03:47

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Guild skilly
OdeslatNapsal: 01 črc 2009 09:44 
Administrátor

Tak to bude masakr, ale aspoň zase o to větší sranda. Ale obávám se že časy investů opět končí. Zajistit, aby neproběhl jeden člověk vyžaduje úplně jiný nasazení než jsme zvyklí.

Možnost změny GuM jsem považoval za pozitivum, protože tu jsou starý guildy bez aktivního GuM, ale v kombinaci se spuštěním Recallu to přímo vybízí ke zneužití čistě kvůli tomuto skillu. Bral bych kdyby dali výlučně jedno nebo druhý, buď povolit změnu GuM nebo spustit Recall.

Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  

OdeslatNapsal: 01 črc 2009 10:04 
Rideword

Je to tak ....u gw se sa to bude ako este tak dat vdaka barikadam ale na obyc gw to bude psycho hlavne ak sa daju gum ako snaper prip. lk, sinx, stalker alebo nieco co je tazke na zastavenie

OdeslatNapsal: 01 črc 2009 10:12 
Post Hunter

Aesir píše:
Je to tak ....u gw se sa to bude ako este tak dat vdaka barikadam ale na obyc gw to bude psycho hlavne ak sa daju gum ako snaper prip. lk, sinx, stalker alebo nieco co je tazke na zastavenie

priest bez guildy...

OdeslatNapsal: 01 črc 2009 10:18 
Post Hunter

hahaaaa,konecne prisla moje chvile na GuMakovani :biggrin: :biggrin: :biggrin: :laugh: :laugh: :laugh:
ale jestli se doopravdy povoli vse najednou,tak to bude mazec,six jako war(i kdyz je uz u Shokei) si projde na empo,prd najednou cela guilda a jejda a je jasno...

Obrázek

OdeslatNapsal: 01 črc 2009 20:05 
Ungoliant

no nic...dark alebo alesar budu gmko a bude sa porotvat na empka :P

Da sa to inak vyuzit aj mimo GW?na inom servery mii to totiz islo

OdeslatNapsal: 01 črc 2009 20:09 
Post Hunter

tak co rikala Triss,tak by to prej melo fungovat jen ve vlastnim hrade a nemelo by to fungovat v emproomu,kazdopadne to bude prej omezeny to pouzivani toho skillu

Obrázek

OdeslatNapsal: 01 črc 2009 20:44 
Administrátor

Omezovaní je podle mě špatné řešení, to jsou jenom zbloudilé neověřené a těžce realizovatelné pokusy s vlivem, který jako většinově nonGW hráči stejně nedokážou posoudit. Buď ví k čemu to je a pak to mají pustit naplno. Jestli mají pochybnosti ohledně funkčnosti a použití tak to nemají dávat vůbec.

Co bylo testování tak to šlo použít ještě v GW aréně PvP. To jestli to funguje jenom ve vlastním nebo cizím hradě se řešilo i při tom testování a vyřešilo se akorát že to nějak buguje.
To jestli to půjde v emproomu nebo ne mi přijde upřímně jedno. Na SE to nemá vliv vůbec a na normál GW je stejně lepší to hodit někde bokem před emproomem než se nechat zabít nějakým schovaným champem zatímco to budu tlačit.

OdeslatNapsal: 01 črc 2009 20:48 
Evil Overlord

Majky píše:
no nic...dark alebo alesar budu gmko a bude sa porotvat na empka :P

Da sa to inak vyuzit aj mimo GW?na inom servery mii to totiz islo

rekl bych, ze zrovna u nas zmena GM nehrozi :smile:, Rayden to dela moc dobre

Momentalne hraju hru Real Life. Sbirani itemu je narocnejsi, achievementy slozite, ve hre je spousta poplatku a mas jen jeden zivot. Ale hraje ji spousta lidi a ta grafika a herni moznosti ... paradni.

OdeslatNapsal: 01 črc 2009 21:04 
Administrátor

No jsem dost zvědavej jak se co v kterej guildách bude dít. Hodně závisí jak to teda bude nastavený, jestli to bude použitelný v útoku apod..

Docela dost mi chybí informace a na zajímavé Rackovi dotazy v komentářích zatím nevidím seriózní odpověď. Těch 8 oznamujících slov po těch X diskuzích na fóru a tomu údajnému dvouměsíčnímu zvažování mi přijde zoufale málo. Jestli teď vymýšlejí co by se mělo ošetřit tak by si zprominutím někdo měl dát pár facek.

OdeslatNapsal: 01 črc 2009 21:49 
Administrátor

Naprosty souhlas. Ja cekam, ze se dalsi diskuze rozhori, az se dozvime vic podrobnosti jak to bude fungovat.. ale ja proste nevidim zrejme plus, jen negativa a nove problemy.. a proc zrovna ted, kdyz to je po dlouhe dobe stridave vyrovnane a na muj vkus je uroven gw dost vysoko.. :mellow:

Samozrejme idealni by byl stalk nebo champ, ale ani ja jako prevazne na gw orientovany clovek si nemyslim, ze by se melo cokoli menit. I kdyby to bylo jednorazove plosne zdarma pro vsechny.

Profil Poslat soukromou zprávu  

OdeslatNapsal: 01 črc 2009 22:16 
Korvetní Kapitán

Davam tomu do konce prazdnin, nez se to zas vypne...

Jako GuM je Rayden dobrej, horsi je, ze HW jako GuM bude ted celkem nevyhodou. Co z toho vyplyva?
  • a) Rayden zacne hrat sinXe, champa atd...
  • b) Formalne se zmeni GuM na vyhodnejsi char, ktery bude hrat na GW nekdo jiny nez Rayden, ale jinak tam bude mit pristup Rayden
  • c) Nic se nezmeni a UC budem vyuzivat hold jen na seskupovani

Ja osobne si nemyslim, ze zmena GuM by v nasem zazitem systemu neco znamenala a Rayden neni autorita jen kvuli svemu GuM postu, ale diky svemu jednani.

Kazdopadne bych rozhodovani o pripadne zmene GuM nechal na pozdeji a nejdrive vyckal, jak to ted bude ci nebude fungovat...Jako jedina mozna alternativa k Raydenovi mi prijde Russell (champ a spolehlivy clovek).

FirstKnight píše:
znamena to ze se zmenou gmka prichazi moznost ze nejaky stalk s gtb a linkou projde za obranu a povola zbytek gildy :o) holt riziko povolani, ale vzhledem k slozeni gild a k tomu ze investy jsou nulove, zas takovy problem to neni pokud nekdo misto bje da prednost vziti hradu, tak at jim to za tech 20-50m stoji :o) pokud si chtej menit gmko :o)

Prijde to jenom me jako naprosto nahlavu postavena logika a nebo i nekomu jinemu? Mi nerikejte, ze je naprosto spravne, kdyz si nekdo vytahne invest a pak mu ho takto snadno vemou...
Vic mi to zni asi takto: "My LS ted nic nekempime a na to neco kempit ani nemame, tudiz je nam tato problematika ukradena."

R.I.P.
Alesar - Profa ve službách jejího Veličenstva (... s neschopností zabíjet)
Alesar-SinX
Aschell-Profa lvl 99 (takovy Belga od TB, cekatel na dalsi moznost prestupu) -> už dočekal... :-(

TiTaN ve sluzbach TB

OdeslatNapsal: 01 črc 2009 22:28 
Ungoliant

To ze se GM nepodelili o informace ohledne UC me docela znepokojuje a bojim se ze nejsou rozmysleni jak s nim nalozi...

Alesar píše:
FK

tak FK ma vzdy zvracene myslenkove pochody... vetsinou se meni nazory podle vanuti vetru nebo nalady zelvicky v jeho akvarku :) nicmene nikdy neprizna zmenu nazoru a radeji napise pulstrankovy post aby dokazal ze ten hlupak jsi ty a ne on...

OdeslatNapsal: 01 črc 2009 22:35 
Administrátor

No já o variantě změny GM v případě že by nás to znevýhodňovalo taky přemýšlel, ale zatím je to dost předčasné. V úvahu mě taky napadly chary jako Russell, Alpinka, Tequila. To že bych za nějakej podobnej char hrál já je extrémně nepravděpodobné, ale login bych na to rád měl, tak jako tak musí mít login na GuM víc lidí.

OdeslatNapsal: 01 črc 2009 22:43 
Post Hunter

ono jak meli dneska spatne nastaveny forko,tak jsem se dostal do GM sekce a tam jsem si precet,jak LM jebal vsechny GMka za to,ze neni mezi nima domluva zadna a proto spad server proto nebyla zapalcena domena,protoze upominky chodili na jinou adresu,kterou nikdo nevybiral a dalsi veci.ze prej nebude psal na cerveny kyticky a zkouset lidi jhestli jsou online nebo ne a ze se jim na naky to IFA muze vysrat ad alsi veci,takze bych se ani moc nedivil,kdyby i tohle nemeli nejak poradne domluveny :laugh: :laugh:

Obrázek

OdeslatNapsal: 01 črc 2009 23:03 
Deviling

Seva píše:
...

Někteřím lidem už není pomoci...
Sevo ty taky neumíš držet jazyk za zuby a myslet než něco vypustíš z té svojí pusy, že?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina