Aesir píše:
navrhujem otvorit 30 OCA mozno sa na nas usmeje stastie a nieco aj padne a ak nie tak sa daju za dake suroviny podla uvazenia tym co urcite karty budu chciet
navrhujem to preto lebo oca pribudaju rychlejsie nez sa stihnu rozdavat za tie suroviny a tym padom sa nam to bude len hormadit a uzitok ziadny
No ze zkušenosti padne nějaká aspoň trochu užitečná karta tak z 1 OCA z deseti pak by to znamenalo že z toho řekněme 3 lidi donesou suroviny a něco získají. Ty suroviny mi přijdou asi přecijenom užitečnější než další 27 karet typu thief bug a poring.
Ono zatím mě zájem celkem sklamal ale přidal jsem asi 4 další suroviny a počty se kdyžtak můžou snížit.
Když by bylo OCA těžký nadbytek tak se dají otvírat ale zase za poslední měsíc se jich rozdalo 8 a z hradů nám jich o moc víc nepopadalo, víc než půlka těch OCA je z té pevnosti s investem 90+. Když se většina otevře tak by se taky mohlo stát, že za týden nebude OCA žádný.
Při současném stavu má guilda užitek z každýho OCA. Když se jenom pootvírají tak jenom z pár, proto se to taky zavedlo. Když už o to nebude zájem tak bych šel právě cestou rozšíření sortimentu nebo snížení počtů.
Pár by se jich mohlo otevřít ale rozhodně né takovýhle čísla ono OCA má tu výhodu, že se jeho hodnota s časem nemění. Já osobně bych třeba udělal zásobu 50 OCA a všechny nad otevíral.