The Brotherhood

Právě je 02 kvě 2026 02:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1019 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 64, 65, 66, 67, 68
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: GW
OdeslatNapsal: 20 črc 2010 13:49 
Zerom

GW SE 13.jul

Odkial : Pronta inn
Ucast : 7-8 cca
Hrad : ostal Lod
World power: Lod 13 / Lon-TB 11 / PW 1/ S 1

20.02, je nas 8, dost bieda na SE, ale plny bojoveho ducha :D . 20.10 lod je nastastie rovnako + z neakeho dovodu su dost nezohrany.
20.20 Pravy guardstone padol. 20.29 pretrvavajuce utoky na lavy, lod uz uspesnejsie odolava, ale stale je to po neakom tom boji, ziaden wipe. 20.35 stringy sa odpojili vraj to nema zmysel. 20.36 Asi najzahadnejsia vec ktora je pod zavojom doteraz, aj ked sme len prave vstupili do hradu, lava barikada padla, nik nevie kto bol ten hrdina, utocime na prvu barikadu . 20.46 Ws dostal divest, tusim Velda ho usmazil jupikom a najblissie 2 hodinky bol z toho cely stastny :D . 20.53 Boje prebiehaju pred barikadou na magnete, lod to s odretimi usami ale predsa len drzia az do konca .

http://img840.imageshack.us/slideshow/w ... hro431.jpg

------------------------------

GW 13.jul

Ucast : 4-5 cca
Hrad : oba hrady Lod
World power: Lod 14 / Lon-TB 11 / PW 1

20.00 na ucasti sa podpisal event. 20.10 dobyta pronta (lon). 20.20 2ja lod s xx dualmi drzia payon, zvisok pt ich drzi busy, strazim empo. 20.30 moralka na bode mrazu, asi to nebolo najlepsie riesenie :D behaju po arenach, russlik neochvejne pokracuje v utokoch. 20.55 stale rovnaka taktika, pridal sa kim, lodov postupne pribudlo. 20.58 sincross odhidol,ja wooot, pronta inn, 30sek a empo padlo (lod). Ruslik dobre tusil, ze takto to dopadne :D .

http://img715.imageshack.us/slideshow/w ... hro458.jpg

GW 18.jul

Ucast : 5-6 cca
Hrad : 1 hrad Lon

20.05 Dobyty gef (lon). 20.10 gef padol (lod) (lod: 1xrouge,2xpala,2x sinx,1xsage,1xwiz). 20.15 Berieme geff spat (lon) 20.30 znovu padol (lod), utocime na alde. 20.45 Alde dobyty (lon). 20.48 alde padol (lod), geff padol (TM) 20.51 znovu sme dobyli alde xD (lon), 20.55 padol alde (lod), ale nebol chraneny, kedze sme sa rozhodli zautocit na gef pre hrad na istotu. gef vlastnia The Moon, prijemne prekvapenie dnesneho gw, utocili organizovane (cca 6-7) ako nanas tak i na lod, ako lod tak i my sme ich rozbijali, ale bolo ich tam citit pocas celeho trvania gw. Po dlhom sterotype osviezujuci zaver, 5min pred koncom, mlatime sa s lod ako utocnici vs TM ako obranci.
20.59 vzali sme gef (lon). Qwertin powa :D

http://img257.imageshack.us/slideshow/w ... hro493.jpg

Pozicane veci :
Od LeiTOO:
+9 staff of recorvery, +5 vital survivors rod, +7 feather beret,+7 staff of piercing,+5 immune wool scarf,+7cranial valkiria shield,+7tidal shoes.
Od LeiTOO od : +4 unfrozen Aebecee raging typhoon

Arigatou

Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  

OdeslatNapsal: 20 črc 2010 15:15 
Thanatos Phantom

Osud píše:
GW 13.jul

Ucast : 4-5 cca
Hrad : oba hrady Lod

20.00 na ucasti sa podpisal event. 20.10 dobyta pronta (lon). 20.20 2ja lod s xx dualmi drzia payon, zvisok pt ich drzi busy, strazim empo. 20.30 moralka na bode mrazu, asi to nebolo najlepsie riesenie :D behaju po arenach, russlik neochvejne pokracuje v utokoch. 20.55 stale rovnaka taktika, pridal sa kim, lodov postupne pribudlo. 20.58 sincross odhidol,ja wooot, pronta inn, 30sek a empo padlo (lod). Ruslik dobre tusil, ze takto to dopadne :D .

O zábavnosti tu nemluvím, ale jedna rada. Posledních 5 minut jsem si představoval tak, že budeš na empu stát a budeš v SW. SW bude i na empu a budeš tuto situaci udržovat. Hodíš si dve vedle sebe a než jedna zkoncí přejdeš do druhé. Takto se to dá udržet jinak jsme šansci neměli. Mimochodem účast celých GW byla: Kim, Ty, Já, Fuska a od 20:30 i Jurda (sin co to vzal) Fuska to stíhal na duál, neboť mu vlajky zkracovali cestu. Kim tam dělal jen křoví. Kdyby si počkal, až vyházím wiznu a HP což jsem většinou zvládl a zaměstnával jsem pak WS tak to mohl vzít. Věřím, že by to protočili, ale již by neměl výhodu vlajek a byl by na tom hůže než my.

OdeslatNapsal: 20 črc 2010 15:38 
Zerom

To ze, som tam swckoval pol hodiny cca, mal som uz malo gemov, tak som to setril len na jednu sw na sebe na empe, ked opadla tak ma slahol sonikom :( . Ale je i pravda ze som so sw newb(konecne lvl 8 xD), ani neviem poriadne, kde na empo sa to ma hazat :DD .

Pozicane veci :
Od LeiTOO:
+9 staff of recorvery, +5 vital survivors rod, +7 feather beret,+7 staff of piercing,+5 immune wool scarf,+7cranial valkiria shield,+7tidal shoes.

Arigatou

OdeslatNapsal: 20 črc 2010 16:41 
Thanatos Phantom

Tušil jsem že tak nějak to bylo. Nezlobím se, je to hra. Spíše jsem radil, aby se tomu dalo předejít příště. I já jsem trochu podcenil to, že jsem se domníval že SinX je další duál, ale byl to druhy LoD a proto jsem jen psal, že si logl SinX. Kdyby to byl duál nebylo třeba házet SW v průběhu GW. Z hradu jsem jej nepustil. Byl rád, že stíhal chodit s chary zpět.

OdeslatNapsal: 21 črc 2010 06:03 
Post Hunter

Osud píše:
ani neviem poriadne, kde na empo sa to ma hazat :DD .

v pravo hore, staci jedna

OdeslatNapsal: 21 črc 2010 11:39 
Zerom

GW SE 20.jul

Ucast : 11-12 cca
Hrad : ostal Lod

Pekna ucast. 20.05, obe guardstony padli skoro naraz. 20.08 utok na prvu branu. 20.12 obnovene guardstony, pri utoceni na branu,tesne za nami zaklapla dalsia, a tak nas kvazi uveznila. 20.22 guarstony znicene. 20.26 druha brana padla (Cadras ruless), utoky na finalnu poziciu. V plnej sile sa ale ukazala takticka vyhoda hradu a to jeho dlzka, frekvencia utokov sa spomalila, druhu polku gw sme umierali na 2x sincross ktori to cistili pred branou na sacri + sem tam ws, za branou kemp s 1x wiz ktory na nas sem tam nieco hodil. 20.38 opraveny 1guardstone. 20.39 zniceny guardstone.

Zatlacili sme ich poriadne , a vcelku rychlo, skoda ze to nakoniec nepadlo, kazdopadne skvele gw!

http://img17.imageshack.us/slideshow/we ... hro538.jpg

Pozicane veci :
Od LeiTOO:

Arigatou

OdeslatNapsal: 21 črc 2010 18:13 
Administrátor

Chybí ti tam můj mocný Frost Joke.
Obrázek

OdeslatNapsal: 22 črc 2010 11:39 
Zerom

Hehe owned :D

Pozicane veci :
Od LeiTOO:

Arigatou

OdeslatNapsal: 25 črc 2010 14:53 
Zerom

GW 22.jul

Ucast : 11-12 cca
Hrad : 1 hrad Lon

Vyborna ucast, ale ani jeden wiz! , 20.05 oba hrady nase, odpor minimalny, obrana sa rozdelila na dve casti do oboch hradov. Vetsinu gw som bud daval warpi alebo bol v hrade kde sa vela nedialo, takze extra popisat gw neviem :D . 20.19 Rayden prebehol k empu a karha nasu obranu.
20.30 stale sa nic extra nedeje, niekto vo worldchate hucka lod aby sa ukazali, to nemal robit :) . 20.35 zjavilo sa 10 lod utocia na gefen, nasleduje konstantna tvrda mela, gef ale drzi. 20.54 Raydak a Russlik piju krv v alde :D, az kym mi nedojdu gemi xD . 20.57 lod sa nedari v gefe, zautocili na alde. 20.59 alde padlo.

PS : Raydak/Russlik dnes som si spravil linkera, taze az vas najblissie stretnem na gw, si ma nezelajte :DDDD .

http://img411.imageshack.us/slideshow/w ... hro584.jpg

Pozicane veci :
Od LeiTOO:

Arigatou

OdeslatNapsal: 12 říj 2010 10:47 
Administrátor

GW na czechro uz nejsou? Jestli ne, tak bych mohl posunout gw na gwro o hodku. Dnes jsou tam gw btw :shifty:

OdeslatNapsal: 12 říj 2010 15:23 
Thanatos Phantom

Dost dobře nevím.

Nefunguje mi PC a na Czechro forum se již také v práci nedostanu.
Nelogl jsem se asi 3 týdny.
Situace před tím vypadala tak, že na GW bylo cca 10 lidí v tom nejlepším případě. Posun tedy asi nevadí.

OdeslatNapsal: 13 říj 2010 07:36 
Administrátor

V Neděli jsem byl zabíjet guardy v hradech a na GW jsem viděl asi 3 Moony, 2 LoN a 1 Kayak Fanatic.

OdeslatNapsal: 17 lis 2010 11:02 
Administrátor

Hunticu potřeboval bych login na Greenáčka :smile:
Obrázek

P.S.: Přece ty truhly nenechám těm sockám co celých posledních 10 minut GW čuměli na Mnicha jak vyoraná myš a ukončili to tím, že si ty truhly vyberou na začátku příštích GW.

OdeslatNapsal: 17 lis 2010 22:18 
Alfa Samička

Jeeeee Detska Skolka... To som vzdy chcel... Mas moj vdak :-)
Posielam login na icq :smile:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1019 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 64, 65, 66, 67, 68

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina