Ahoj Všem
Protože se množí dotazy na letošní TB chatu tak k ní nějaké info hodím sem (na fórum) a na ty z vás které mám mail, to pošlu i tam.
Popravdě vůbec nevím co napsat. Přelom konce srpna až začátku září bych rád absolvoval GR20. To je přechod Korsiky přes hory. Nedaří se mi ale nikoho sehnat a tak se tímto vlastně ptám, zda byste do toho někdo nechtěl jít. Rád bych to absolvoval celé a ne jen zkrácenou verzi jak se občas chodí, ale chtěl bych to časově zvládnout tak za 18 dnů i s cestou tam a zpět do CR. Pokud byste nad tím někdo uvažoval, dejte vědět. Beru jednotlivce, páry nebo i celé skupiny.

Prostě kohokoliv, abych to nemusel jít sám.
Raydenovi jsem to psal asi před týdnem do SMS, ale rozbil se mi telefon a tak nevím, zda jsi něco odpovídal. Případně napiš znovu. Pokud byste o to měl kdokoliv zájem, dejte vědět, pak začneme řešit detaily.
No a teď k té chatě. Rád bych nějakou letos zvládl. Termínově to ale moc nedávám. Ta Korsika je dost nejistá, a pokud nevyjde, tak by to asi zvládl, ale až v termínu 22-24.9. Ten původně plánovaný termín 15-17.9 něco máme. Kdybych nejel GR20, tak to asi musím absolvovat. Takže teď spíše potřebuji odezvu od Vás, jak jste kdo na tom časově. Do října to asi posouvat mohu, ale to je pak již šance že bude ošklivo. Pište prosím kdo by letos jel a případně jak máte volné termíny. Tomu to nějak přizpůsobíme.
Díky
Russllik.
PS: Prosím piště co nejdříve a třeba i to, že nevíte, nebo nejedete, abych věděl, že jste to četli.
Díky