chocobo píše:
jen mensi dotaz - pablovi byl dan armor za pisky jen proto, ze s nama na valky nechodil, ze?
ja jen, ze kdyz budu neco chtit, tak budu muset davat neco za to?
Jak jsi již asi zjistil tato gilda funguje hodně na vzájemné spolupráci lidí. Většina z kmenových členu si nějak pomáhá a protože spousta z věcí je víceméně nevyčíslitelná tak i protihodnoty jsou různé. Pokud vím, tak Pablo sám řekl, že ty písky dá. Je to stejné jako třeba já když jsem dával za acessorka z Detarda 10K stemů. Bylo to dobrovolné. Obou akcí jsem se účastnil. Jaksi se tím nějak revanžujeme gildě jako takové. Ze stemů má pochopitelně užitek zas jen creator, ale použije li je na GW tak pomůže vyndat důležité chary a tím zase ulehčí práci ostatním.
Písky jsou na tom podobně. Lidi si je z gildy zas odkoupí třeba za 500k a tím pádem je hotovost na investování hradu která je také potřeba a dají ji vlastně ti co něco dostanou. Je to něco jako by se ten VA prodal a rozdělilo se to na ostatní. Třeba u Valky je jedna věc která je zrovna jasný příklad nevyčíslitelné služby a to je Medrik a jeho možnost umírat. Nemít chcípacího paladina nemohli bychom jí vůbec dávat. Stejně tak je na tom třeba tvé půjčování equipu. Huntikovo, Sevovo a Kotlovo vaření. Alch v Top10 kterého Kotel naexpil a gilda (já

) nahuntila věci na to ho do tabulky dostat atd..
TB nějaký ten rok již fungují a tak je toto rozdělování děláno hlavně na základě logiky a potřeby. Nezávidíme si jeden druhému a snažíme se věci dělat tak aby to někomu prospělo.
Chce li někdo něco co je majetkem gildy je vždy na jeho svědomí jak k tomu přistoupí.
Je tu nejméně 10 lidí u kterých je taková 99% jistota že TB nikdy neopistí. Max přestanou hrát a tak je jedno kdo z nich co dostane. Nestane se tu že bychom někoho vybavili a on nám utekl.
Hodně jsem toho napsal a vlastně nic neřekl. Na tvůj dotaz zda dávat něco proti si tedy odpověz sám. Již víš a vidíš jak to tu funguje. Pablo je vlastně nový a VA potřeboval protože si SÁM něco zvoral. (prodal omylem armor NPC) proto je tam protihodnota písků.