The Brotherhood

Právě je 02 kvě 2026 13:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: GW SE
OdeslatNapsal: 07 kvě 2009 17:30 
Poring

Tak co si myslíte, že pomůže? (malý nezávazný průzkum)

Nejradši bych viděl novou generaci hráčů, ale jak je sem dostat?

Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  

Předmět příspěvku: Re: GW SE
OdeslatNapsal: 07 kvě 2009 17:54 
Post Hunter

Verbuju co se da a lidi to i bavi hrat. Stari hry uz myslim moc vliv nema. Ale dneska uz ti mladi u niceho moc dlouho nevydrzi. Ne aby se dostali na slusnejsi GW uroven. Porad zkouseji neco noveho :)

Ohledne SE podle me:
1. Snizit pocet hradu na 1 nebo 2. Sam se ted nemuzu rozhodnout co by bylo lepsi (ale asi 2).
2. Vylepsit dropy at je o co hrat. Nejlepe custom upravu, nemusi padat uber veci, ale spis novy common equip + rare "karvinky"(headheary..) + "spotrebni zbozi" jako Karva, jidla
3. Zamezit nejak vstup zkusenych gild do treningace. Nejsem si ovsem jist jake moznosti server nabizi, tak tezko rict jak.
4. Custom uprava Guardu. Min snizeni atacku a ASPD a bylo by fajn pridat jim non-damage otravovaci skilly jako navrhuje Laager.
5. Zakazat Eske na Guardy

Po zkouskovem mohu snad s necim i pomoci.

Once upon a time there was...
t-W-in - Sniper - 95
Lyra - High Priestka - 99
Manson - Assassin Cross - 95
Na GW za miláčka Aviel (Diky Lawrenovi)

"You should know by now, any attacks that aren't "Gfist" or "acid Bomb" or at least prefixed with "EDP" are not worth doing."

OdeslatNapsal: 07 kvě 2009 18:52 
Administrátor

Já jsem spíš konzervativnější a mám radši oficiálnější varianty tak bych byl pro mírnější úpravy než nevrhuje Twin.

1. Snížit počet pevností na 2.
2. Dát nové dropy (tohle nevím jestli se netýká jenom hradů). Ty "officiální" co jsou na netu už docela dost dlouho. Není to nějaký výrazný zlepšení ale aspoň něco.
3. Treningáče bych zrušil úplně, stejně si tam hrajou akorát dualy starých hráčů a dál to rozmělňuje chary na GW.
4. Guardy neupravovat, taky jsem do nich musel nebíhat dokud se ještě něco na SE dělo a dá se to. Výmluvy na něco co se někomu zrovna nehodí se najdou vždycky.
5. Eske bych ale klidně zakázal, určitě Gravity nepředpokládala že se to bude používat takhle, svým způsobem by to šlo považovat za bug.

OdeslatNapsal: 07 kvě 2009 23:10 
Administrátor

1. Pevnosti na 2, souhlasim. Jeste dodam ze casy a typy gw jsou ok.

2. Pouzitelnejsi drop by taky pomohl k motivaci.. jasne ze lidi nebudou najednou hrat SE kvuli trochu lepsimu dropu, ale urcite to neuskodi, kazdy kousek motivace dobry.

3. Do treningace bych jako Twinek zamezil vstupum "top" hracu. Vcetne jejich dual postav a dual gild. At je to, s prominutim, jen pro ty LoDy, FiHy, PT, ty bile fleky a.. no pro tyhle guildy 0:-) Podle me by bohate stacilo napsat do gw topicu a do novinek, ze si GM team nepreje videt lidi z tech a tech guild v treningacich, vetsina to pochopi, veleni DML, Shokei i nase jsou na to dost rozumne, rekl bych. Ja povazuju boje tehle guild v treningaci za potencionalni poruseni pravidel.. treningace jsou od seznameni se s vlajkama a barikadama, o seznameni se s gw jako takovyma.. a to tam boje "top guild" dost znemoznuji.

4. Guardy nerfnout na archery z hradu s boss flagem. Udela to ze zabijaku otravy, s eske jich vic na sobe bude taky dostatecne cucat poty, linky tedy nemusi plakat uplne. A to protoze sila a pocty guardu jsou designovane na jine pocty lidi nez co jsou u nas. A uz o řády. Ted uz jsou na nas casto velke i obyc hrady, natoz pevnosti. Snizi se rozdily mezi nejsilnejsima a silnejsima.. a o vyrovnanejsich bojich to dle meho je.

5. Ja zase povazuju eske na guardy za zcela legitimni zalezitost. Ze by v Gravity pri testovani nikoho nenapadlo, ze to pujde, to si nemyslim. To same mindbreak.. prvni myslenka kdyz si clovek precte popis skillu je "to by bylo fajn na mimogildovnim profovi" :) permavok je neco jineho, to je bug, to tak Gravity myslet nemohla, protoze to funguje v podstate jen u nas :)
Muj postoj je pokud nerfovat dmg output ktery delaji eskovani guardi, tak nerfovat to co to vytvari, tedy guardy, ne cloveka ktery to podporuje, tedy eske.

EDIT: naprosty souhlas:
Lord_Rayden píše:
bych chtěl aby to bylo důstojné stáří a né uchylování se k nějakým populistickým featurkám.

Naposledy upravil Racek dne 08 kvě 2009 00:40, celkově upraveno 1

Profil Poslat soukromou zprávu  

OdeslatNapsal: 08 kvě 2009 00:13 
Administrátor

Když by se měli měnit guardi, tak by se zase musela určovat míra jak moc a co jim třeba dát za skilly a může s tím nastat nějakej úplně jinej problém. Podle mě by z toho bylo akorát další spory a výsledek pochybný. Guardi pomáhají spravedlivě každému obránci a je víc způsobů jak se dají vyřadit. Nevidím, kde by se mohli GM co se týče jejich změny opřít. Mě naopak dřív vadilo, že guardi v normálních hradech jsou skoro pro srandu a je to škoda skillpointů, teď už tomu aspoň odpovídá jejich cena.

Jediný argument pro je, že by to možná přilákalo další guildu na SE. Podle mě ale stejně připadají v úvahu akorát DML a ti na to mají i se současnýma guardama tak není důvod je "prznit". Nevěřím, že by přišel někdo další, prostě už tu ani není nikdo kdo by mohl chtít. Je smutným faktem že server upadá, ale o to víc bych chtěl aby to bylo důstojné stáří a né uchylování se k nějakým populistickým featurkám.

Podle mě Gravity zamýšlela Eske a Mindbreak jako antibuffy. Pro mě to tak vyplývá z popisku i způsobu používání. Nejspíš si byli vědomi možnosti použití tak jak se používá na czechru, ale je třeba vzít v úvahu že na oficiálu třeba není taková míra dualování a buildy se tam vůbec jedou v jiném duchu. Jako zneužití skillu bych to asi nebral, ale jako normální použití mi to taky nepřijde.

Ono vůbec podle mě Czechru škodí zaměření na GW. Většina toho směřuje stejně jenom k tomu že se na čas vrátí lidi co se logujou jenom na GW a pro komunitu a zábavu ve hře jako celku je jejich přínos mizivý. Nováčků, kteří by tu byli potřeba mnohem víc jsou většinou takovýhle věci úplně jedno. Nový lidi odcházejí protože je tu mrtvo a mapy jsou prázdné, starší hráči si huntí věci na GW na svých místečkách se svými dualy a nějaký GW:SE v tomto ohledu nemají absolutně vliv.

Když by se zrušily GW úplně nebo třeba omezily na 1x měsíčně a zakázalo dualování tak by to aspoň mohlo mít šťávu :smile: . Tak 2/3 hráčů by asi odešlo, ale zábavnost hry by zůstala pořád stejná a byl by tu prostor pro nějakej růst.

OdeslatNapsal: 08 kvě 2009 01:41 
Administrátor

Zrušením GW by Czechro přišlo o 80% hráčů včetně mě. Nic jiného než GW mě tu už nedrží. P
V pevnostích je teď asi 2x víc guardů než obránců. Guardi s eske zabíjí instantně, žádný char není schopen dát takový damage a tak rychle za sebou. Útočníky vyjdou GW 2x až 3x dráž než normální GW. Z hradu je horší drop, žádný dung = nulová motivace. Nejlepší boje jsou s lidmi, ne s boty. Jedinnou pevnost, co se dá bránit v oslabení mají LS, ale tu se nepodařilo dobýt nikomu.
Bez radikálních změn to nepůjde.

1) změnit rotace pevností
2) přidat drop, co se dá na něco použít (karva, enriched elu, lepší equip)
3) snížit attack guardů - bohatě stačí, když přerušují cast a dávají hitlock
4) warpovací NPC do trainingu v každém městě
5) zamezit vstup do trainingu gildě, co už má pevnost
6) zapnout urgent call (nová možnost taktiky)
7) zrušit aliance (více nepřátel)
8) snížit počet pevností na 2
9) přidat rotaci trainingu
10) snížit počet normálních GW na 1 - SE v úterý, normální v neděli (pokud se bude bojovat na SE, tak to finančně neutáhnu :biggrin: )

OdeslatNapsal: 08 kvě 2009 09:54 
Ungoliant

napad se zrusenim alianci je vyborny, pokud by ho lidi respektovali, vyresilo by to mnoho problemu... prece jen vetsina potizi plyne z faktu, ze jsou zde jen dve strany, s tim ze jedna z nich je silnejsi a neni nikdo kdo by dokazal situaci zvratit.

OdeslatNapsal: 08 kvě 2009 11:07 
Administrátor

Na ty aliance jsem zapoměl, zrušení aliancí mohle podle mě přijít už před půl rokem.

OdeslatNapsal: 08 kvě 2009 12:49 
Administrátor

Stejně by byly nějaké tiché dohody, ale minimálně bychom nemohli bránit hrad Shokei, dokud by nebyly zničené oba gstony.

OdeslatNapsal: 08 kvě 2009 20:35 
Thanatos Phantom

Toto téma jsem si chtěl nechat na neděli abych si to vše rozmyslel,ale vidím, že se to již vyvíjí.

Říkal jsem ve čtvrtek na VT, že mi psal Forest jak to vidím s GW. Jedna z věcí co jsem mu odpovídal bylo zrušení ali. Tady s vámi tedy souhlasím. Bude to ale znamenat návrat ke GW jaké je pamatujeme z dřívějška. Budeme těžko něco dobíjet ale mohla by bít zábava a otevře se prostor pro nové hráče.(oni sice žádní nový nejsou, ale teoreticky to možné je) Bez ali si myslím že jsou však pevnosti nedobytné. Musela by být změna i v guardech. Jinak to není cesta nikam.
Rozumím tomu co psal Rayden o GW, ale jsem názoru, že jako hru pro zábavu a relaxaci to nebere tolik lidi. U TB je těch lidí hodně včetně mě, ale myslím si že zrušením GW nebo zavedením jedněch do měsíce by to jen rychleji umíralo.
Změna dropu z hradu by asi motivaci zlepšila. Ty spotřební věci alá karvo bych viděl jako optimální.

Treningač? Nechat nebo zrušit? Přijde mi to jedno. Budou li boje jinde nebude tam nikdo okounět. Bude li nuda, mlátí se tam dualy.
Počet pevností je vysoký ty 2 by byly asi dobré. Jen pokud nenastane jiná změna tak by to znamenalo, že tu pevnost kterou mají šanci vzít protivníci

Protože tři nemůžeme udržet tak by se zavřela. Dvě se současnejma guardama udržet možná můžem a změna tedy žádná velká nenastane. Chce to tedy změny hodně vyvážit.

OdeslatNapsal: 08 kvě 2009 20:59 
Administrátor

Predpoklada se, ze by na SE pak chodilo vic gild, takze by nebyly nedobytny (vic utocniku na jednu gildu). Sance na prorazeni by byla velka a nebyly by to suchy boje jako na normal GW.

OdeslatNapsal: 08 kvě 2009 21:06 
Post Hunter

Kazdopadne pokud zrusit ali, tak je nutnost oslabit guardy. Bez toho by to bylo snad jeste horsi.
Sice se mi to ruseni ali 2x nezamlouva, protoze mi pripada ze nejvice bychom na to doplatili prave my, ale tak pokud by to bylo ku prospechu serveru tak prosim..

2 pevnosti.. vetsinu casu budou mit jednu Shokei a druhou DML a ten momentalne silnejsi bude utocit na toho druheho a my a par slabsich se tam budem nejak ochomytat a napomahat jedne strane.. Kazdy nejspise sve byvale ali.. No, nejsem si jist jestli bude nejaky zvlast velky rozdil. Minimalne ze zacatku asi moc ne.
Museli bychom se o dost zlepsit abychom se chytali :)

A nasadit zmeny (nebo je alespon ohlasit) co nejdrive, dokud neni pozde. Ono tady na CzRu vsechno hroozne trva.. :)

t-W-in - Sniper - 95

"You should know by now, any attacks that aren't "Gfist" or "acid Bomb" or at least prefixed with "EDP" are not worth doing."

OdeslatNapsal: 08 kvě 2009 21:21 
Poring

Proti rušení ali jsou ostatní GM, že je to akorát.
A já jsem zase proti snížení počtu hráčů :-D stejně jich není víc, jak 24 naráz

OdeslatNapsal: 08 kvě 2009 21:32 
Post Hunter

Jeste ohledne dropu:
Zde jsou nove oficilani dropy (pokud se nemylim) zavedene na zacatku roku 2008. opraveno snad
Kdyz uz nic tak alespon ty. Jsou tam nektere zajimave veci jako slotove Infiky a tak. Ale stejne bych je radeji udelal nasemu serveru na miru. Jak jsem rikal, treba mene equipu a vice useable itemu. Jak je videt stale vice lidi se uz soustredi jen na GW a toto by myslim byla nejlepsi motivace. Kdyz budou mit zainvestovanou pevnost/hrad mohou mit kratsi pripravu na GW. Veci jako karva, str, dex, int jidla, enriched elu, (mozna) zvykacky, berry... nalezite odstupnovane % dropu.
A kdyz uz je drop v pevnostech rozdelen na 2 poloviny, tak bych zvlaste ten pevnostni vylepsil.
Nedavno byla na foru anketa a zvitezilo myslim neco jako "chceme i custom upravy, ale neprehanet", tak bych se toho drzel.
EDIT: A vratit Dead Branch boxy!! :biggrin:

t-W-in - Sniper - 95

OdeslatNapsal: 08 kvě 2009 21:57 
Administrátor

Zrušení ali je v současné době pro nás určitě nevýhodné, ale já to beru spíš jako pozitivum :smile: .
Teď mi přijde že máme všechno moc snadné a zakrňujeme. Když to zůstane všechno zas čistě na nás tak se buď můžeme vzchopit a nebo se na GW vyprdnout, obojí by mi vyhovovalo :smile: .

Podle mě by to bylo výhodné jak pro malé i velké guildy. Ti silní si budou pobíhat sami za sebe a budou mít zábavu a ti slabší se můžou podpořit pomocí těch tichých spojenectví a díky tomu taky něco uhrát.

Snižovat počet lidí v guildě by bylo na facku. Navýšení počtu členů považuju za jednu ze změn která je nevratná.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina