|
Ja mam Raclinku, ta je battle, ma kk, kainu, eske, wiznu, barda a zbytek je v pvm skillech (kaahi na max, pak ruzne vesmes nefunkcni blbiny). Jeste mam dva volne skillpointy nechane, myslim ze bych mohl dat SL linku na 1. Je 85, unese mraky potu, ale nema skoro int a asi jen cca 60 dex, 60 vit se survivorakem. To kaite se ze stringu da davat a kdyby se hrala supportne, tzn davala kk na lidi vepredu misto toho, aby sama tankovala bomby s kaupe/plosnaky s alici a pasanou, tak je normalne pouzitelna. Jen je to drahe na BP a v precastu nic neprotlaci, ikdyz stringovane kaupe na profu (prez partu) mezi ranama plosnaku da. V dnesni absenci empbreaku je jeji empo za +- 35 sec (s par lidma v parte) hezky bonus. Od 30 base byla samostatne neexpitelna.
A ted jsem rozplacal esmu, zatim asi 60+ base, 105 int na pvm (74 base tusim), 133 dex s dex aceskama (99 base), 70-80 vit se survivorakem na 99 by melo vyjit, dost pomuze treba jen 97 base dex dokud nebude 99 base lvl. Esma, kaina, kk, wiz 2, bard 2, sin 2. Nebo misto linek muze mit eske tusim na 2 (20 sec oproti 30 na 3), kdyby se obetoval jeden bod kainy, tak na 3. U aktivni linkerky se daji linky na 2 unest, neni to jako kdyz si ve meste hodite, tak jedine 5, aby vydrzela co nejdyl, protoze kdyz padne, tak konec. Aktivni linkerka vam to muze obnovovat primo v hrade, tak nemusi trvat tak dlouho. Rozdil trvani tak drastickej neni a pri tech 2-2,5K sp se daj ty vyssi sp pozadavky u dvojkovych linek taky prekousnout. Tahle linka se docela dobre sama expi, v ID je to velmi zhruba jako low int wizna bez lovu - taky jde o low int eslinku :-) Kdyby se na to skocilo, tak je to za par odpoledni v ID bez share ve dvou lidech 90. Na GW je hlavni problem ze bud nebude mit linky, nebo na SEcka eske. Staty ma ale v podstate perfektni, viz nize. Se stringama protlaci kaite mezi ranama SG, bez nich.. ani nahodou :) Ale rychle o je. S takovym +7 dex jidlem a 140 dex by to ze stringu mohla tlacit i pod plnym precastem s prstem v nose. A porad je tu moznost nedat si kainu (blééh) a mit eske i wiz a bard na 2 zaroven. (nevim ted presne jak by to vyslo).
Idealni FS linkerka? 99 dex, 55-65 base int (zaokrouhlit na nejaky regen s eq na gw), 80-85 celkova vit se survivorem, 20-30 base str by oko. Skillu ma dost aby mela dulezite (bard, wiz, sin, SL..) na max, dalsich par na 2, eske, kk a mozna jeste kaahi/kaizel a podobne blbiny podle chuti na mvp. Tahat by se musela od 20 base. Oproti te hybridni eslince vyse je na gw o ctvrtinu pouzitelnejsi. Umim si predstavit ze to zacne hrat nekdo novy a bude to tahat nejakou pvm postavou, ale lepsi by asi bylo hrat rovnou tu eslinku, ktera se tahat nemusi a zas tak o moc horsi na GW neni, ikdyz rozdil tam rozhodne je.
EDIT: jak vas posloucham - 1)expanded class nemuze tidal kombo, hp je proto fakt malo, nastesti neco dostane za surv kombo. 2)ano, 99 base dex je zaklad, ikdyz ze stringu rozdil 130 a 133 v podstate neni patrny. 3) bombu bude prezivat spatne, muzete to okouknout v mem kalku (signatura) jaky je rozdil 100vit vs 70 vit a jak moc na to ma vliv + survivoru.
_________________ Medrik tamto. pre-renewal wiki | skill simulator | char simulator | databáze | Muj kalkulator AD | Muj upgrade price kalk
|