The Brotherhood

Právě je 02 kvě 2026 02:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: GW SE
OdeslatNapsal: 09 kvě 2009 15:46 
Korvetní Kapitán

Na ruseni alianci se mi nelibi, ze by to bylo "po vuli Forestovi". A verte, ze ten po zmene neprijde a nepodekuje nam, za dobrovolnou ztratu presily ani nenaznaci zadny druh uznani. Forest a "DML-GWtopicspameri" budou prvni, kdo pote, co prijdou s FiH narvani v jedne guilde s 36clenou ucasti, napisi a vysmeji se zbytku, jak je hezky prejeli... a prejedou, protoze na nasi strane se zadne spojeni konat nebude.
Zas s ohledem k poslednim GW, kdy jsem si mohl pripomenout jaka to je radost v male skupince dostavat sice naprdel, ale bojovat vyrovnane (a hlavne bojovat - nestat na prvnim warpu, mit shozene okno a psat si seminarky), bych ustupek ucinil.

Dropy v hradech a pevnostech jsou rozhodne smesne, ale nedaval bych tam zas kdovi co, protoze jinak to jen prohloubi rozdily mezi novymi hraci a hraci v top guildach.
Ale tak padat tam nejaka karva, herby ci material na bomby, by jiste od veci nebylo.

Prilakat hromadne nove lidi...temer nemozne. Sice se sem tam nekdo novy ukaze, ale drtiva vetsina nevydrzi dlouho. Mladi na to nemaji vydrz a starsi maji dulezitejsi starosti na praci, nezli dohanet neco, co jini buduji X let.

Guardi jsou rozhodne tvrdi a pri nasich pocetnich pomerech vice jak dvojnasobna posila obrancu. Je tohle dobre?! Me se zda ze ne...GW by mely byt o souboji hrac vs. hrac.
Eske - na normalni guardy proc ne, ale na SE guardy je to precjen trosku silne a pri jejich soucasnych pomerech vuci hracum...dovolte mi se zasmat.

Provoke a Mind break rozhodne Gravity nevytvarela jako primarne boostovaci skilly, to by je preci umoznili v ramci jedne guildy. Bohuzel je nastavila tak spatne, ze jsou defacto vice vyhodne jak oslabujici a pro podminky naseho serveru tim padem velice ucina zbran. Pokud si za sebou nekdo hodla tahat mimoguildovniho Profu nebo swordmena, aby mu to co chvily hazel, prosim, je to sice proti vsi zamyslene logice, ale ucel sveti prostredky. Permavoke?!...BAN THEM ALL!!!

Sice jsem primo neodpovedel na Kajuv dotaz, ale reaguji na okolni debatu a pozorny ctenar zde navrhy na zmeny najde.

R.I.P.
Alesar - Profa ve službách jejího Veličenstva (... s neschopností zabíjet)
Alesar-SinX
Aschell-Profa lvl 99 (takovy Belga od TB, cekatel na dalsi moznost prestupu) -> už dočekal... :-(

TiTaN ve sluzbach TB

Profil Poslat soukromou zprávu E-mail  

OdeslatNapsal: 09 kvě 2009 16:20 
Administrátor

Alesar píše:
Forest a "DML-GWtopicspameri" budou prvni, kdo pote, co prijdou s FiH narvani v jedne guilde s 36clenou ucasti, napisi a vysmeji se zbytku

Zrušit GW topic a přísně trestat pokusy o flame (třeba smazání gildy).

OdeslatNapsal: 09 kvě 2009 16:28 
Administrátor

Abych rekl pravdu, jestli zrusit ali ci ne, nemam vyhraneny nazor, jsou pro i proti. Vetsina uz tu zaznela.

Pridam k tomu myslenku toho, ze hrady i pevnosti nejsou delane na 15cti clene skupinky, coz u nas tak bezne pobiha. V dnesnich dobach je potreba pomalu 10 lidi na ubraneni empa samotneho, pomer ultimate-karet typu ghost, devl, gunka a gtb na hrace je uz sileny. Takovouhle kartu ma ted kolik lidi.. kazdy paty hrac top guild?

Taky to v pripade paktů zas tolik neovlivni obyc gw (stun), SE docela dost (guardi), coz by chtelo zcela naopak.

V pripade zruseni ali nevim co budou delat na SE guildy jako my a ti, co se nevejdou k Shokei nebo DML. Asi nic :) V patnacti probihat 15 guardu+obrance? :) To se musime samozrejme s nekym zpaktovat.. a proc pak teda rusit ali? :)

Ad mimogildovni boosteři.. provoke je v poradku, taky se asi vubec nepouziva, ale u mindbreaku je ta oficialni cast deboostu tak slaba a ten protiucinek tak silny, ze tam to snad i musi byt takhle mysleno. Mam pocit ze se to pouziva i na ofikach, cetl jsem nejaky thread kde se to resilo podobne jako u nas.

Ad novi hraci.. ocekavam ze bude zase hrat vic lidi az budou battlegroundy, novy eq, endless tower, tedy nova epizoda. Cim driv, tim min jich stihne prestat hrat. Ale to tu nerikam nic noveho, co :)

Ad novi hraci pomoci drastickeho zjednoduseni expeni neadvancedu, jako se o tom mluvilo na Czechru.. sice to sem uz moc nepatri, ale tak.. tahle hra o grindu a postupnem zlepsovani je. Nevim proc ji v "zaveru" zivota predelavat na neco zcela jineho, dle meho by to byl jen trapny posledni zaskub a vedlo by to maximalne k vetsi koncentraci uber-rapid-99 palach-zabije-me-1 gypsina. Pokud na neco lakat novacky, tak na stalost, dlouhodobost a jistotu ze to co si vybuduju je trvale, ne ze to zitra pujde vybudovat 5* lehceji.

Ad zrusit GW topic: No.. ja bych rekl ze polovina GW hracu pak prestane hrat :biggrin:

Profil Poslat soukromou zprávu  

OdeslatNapsal: 09 kvě 2009 17:32 
Ungoliant

zajimave je ze tady se na nadmerne sile guardu shodneme, ale v gw topicu celi shokei (krome laaga no :)) a LS tvrdi ze to sou obycejne zvasty... to se mi taky vubec nelibi... proste z nich mam pocit ze sou radi ze ty hrady maji a ze jim je jedno ze na ne nikdo nema sanci...

OdeslatNapsal: 09 kvě 2009 18:28 
Deviling

s plnym poctem guardu a aktivnim SL se ten hrad ubrani skoro sam :blink:
ja se LS ani nedivim ze nechcou o ten hrad prijit, protoze jak sem se bavil s Jurdou, tak rikal ze hrad vybiraji skrz zvykacku na zdvojnasobeni lootu a tak jim sype do kapec na jedno vybrani minimalne 5 OCA :smile:

OdeslatNapsal: 10 kvě 2009 10:22 
Thanatos Phantom

JamesMay píše:
zajimave je ze tady se na nadmerne sile guardu shodneme, ale v gw topicu celi shokei (krome laaga no :)) a LS tvrdi ze to sou obycejne zvasty... to se mi taky vubec nelibi... proste z nich mam pocit ze sou radi ze ty hrady maji a ze jim je jedno ze na ne nikdo nema sanci...

Proto také dle mě vznikla ali s námi. Viz můj rozhovor na srazu s Heli a ještě někým.(již si nepamatuji kdo) Heli "Je ty jsi TB, tak to jsi náš" Neznámý: "No náš? Rádi se nemáme, ale je to pro nás výhodné!" Vypovídající za vše.

Je jasné, že zrušení ali by ze všeho nejhorší bylo pro nás. I tomu Forestovi jsem to psal. To že by se nacpali FiHa k DML a tvářili se jako jedna gilda a začali válcovat server mi nepřijde až tak nebezpečné. Nepřijde mi to totiž horší než to co je teď. V 36 lidech neudrží dlouhodobě dvě pevnosti(pokud by bylo snížení na dvě) a pokud se budou ze zbytkem FiHa podporovat není důvod nepodpořit Shokei. Zdanlivě by pak mohli ali zůstat, ale změny tu přeci jen jsou. Na všech stranách bude potřeba více charů. Donutí to nabrat nové lidi nebo oživit staré. Obojí bych viděl jako serveru prospěšné. Více stran umožní boje mezi sebou. Když bude nuda dá se prostě s někým bojovat. To že bude Forest najednou na koni mě nechává klidným. Klidně budu klečet na hrachu a platit desátky jen když server poběží.:-) Začal jsem to hrát jako singl player a stále mě to baví.

OdeslatNapsal: 10 kvě 2009 13:08 
Evil Overlord

Snizit pocet pevnosti ? No nevim, kdyz ted drzime 3 a DML/FiH na nas nejdou, tak se podle me mensi pocet pevnosti udrzi mnohem lepe. Ja bych dal misto SE guardu, guardy z obyc hradu a drop z pevnosti bych dal nejaky zajimavejsi, at jsou guildy vice motivovane branit a utocit.

Momentalne hraju hru Real Life. Sbirani itemu je narocnejsi, achievementy slozite, ve hre je spousta poplatku a mas jen jeden zivot. Ale hraje ji spousta lidi a ta grafika a herni moznosti ... paradni.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina